Ioana Maria Moldovan a împlinit 30 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o alături de familie, de iubit şi de… Tweety!


Ca în fiecare an, şi de această dată, Ioana Maria Moldvan a primit cadou de la părinţii ei două torturi, unul decorat chiar cu personajul ei preferat de benzi desenate.

„Tradiţia a fost respectata şi am avut şi anul acesta două torturi, unul cu fructe şi unul cu un Tweety tare gustos. Pentru că ştiam că personajul meu preferat de desene animate se va afla pe un tort am hotărât să port şi un tricou cu el primit cadou. Am primit multe flori, CD-uri, cărţi, un smartphone şi multe mesaje şi gânduri sincere care m-au făcut să realizez încă o dată că sunt un om norocos. Ziua de naştere a fost asa cum mi-am dorit-o, simplă, liniştită, petrecută alături de oameni dragi mie, într-o căsuţă de poveste unde am râs, am depanat amintiri şi am făcut multe poze. Au fost momente frumoase, de suflet”
, povesteşte Ioana Maria Moldovan.


Deşi a avut emoţii în ceea ce priveşte schimbarea prefixului, Ioana Maria Moldovan mărturiseşte că se simte mai bine ca niciodată

„Înainte cu o zi de schimbarea prefixului recunosc că intrasem un pic în panică şi mă gândeam la «avertizările» pe care le primisem din partea cunoscuţilor. Mă întrebam oare, chiar se va schimba viaţa mea, voi trece şi eu prin criza femeii de 30 de ani? Eu am perceput aceasta schimbare ca pe un nou început, o nouă etapă şi mă simt minunat, parcă mai stăpână pe mine şi mai hotărâtă, nici vorbă de vreo criză a vârstei. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, iubesc şi sunt iubita. Viaţa e frumoasa la orice vârstă!”
, spune vedeta Acasă TV.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: