Sexy, talentată şi frumoasă sunt cuvintele care o caracterizează pe Andreea Bălan! Solista are un succes enorm la public, însă nu se mulţumeşte cu atât: vrea să dea lovitura încă o dată. Ca să-şi promoveze o nouă melodie, cântăreaţa a pozat goală, acoperită doar cu bani, în zonele intime.


Fetiţa cu codiţe care s-a lansat în trupa André, în 1998, a „suferit" transformări radicale în 14 ani, devenind astăzi o adevărată bombă sexy.

Andreea Bălan (27 de ani) şochează de la an la an, atât cu schimbările de look, cât şi cu show-urile pe care le oferă publicului.

Zilele trecute, artista a lansat un nou single, „Money Love", dedicat fetelor care cred că dragostea nu poate fi cumpărată.

Blonda a realizat şi o şedinţă foto incendiară, în care a pozat în pielea goală, acoperită doar în zonele intime cu hârtii de unu şi cinci sute de lei.

"Cred că «Money Love» este o piesă puternică în care se vor regăsi multe domnişoare.

Când am auzit-o prima dată, am simţit cum îmi dă încredere în mine şi mă face să mă simt mai puternică, mai independentă şi mai sexy!

Asta vreau să simtă fiecare femeie care ascultă noul meu single.

Piesa a strâns doar în 48 de ore de când am lansat-o pe Internet, peste 130.000 de vizualizări.

Cred că publicul o va face hit. Cât despre poze, voi realiza mereu pictoriale sexy, dar niciodată goală", a declarat Andreea pentru Click!

Uite prin câte transformări a trecut

1999. Când era în trupa André, avea părul vopsit blond platinat şi îşi punea moaţe ca să pară creţ.


2003. A păstrat cu­loarea deschisă la păr, dar cu reflexe alb-argintii. Pe atunci purta cărare în zig-zag.


2005. Şi-a pus extensii şi s-a vopsit şaten închis, pentru un look rock.


2007. Şi-a deschis din nou părul, dar a apelat la multe şuviţe în nuanţe de şaten deschis şi blond. 
 
Loading...
Citeste tot despre: