De când nu mai are contract cu Antena 2, acolo unde era reporter la emisiunea “Late night show”, Cosmina Păsărin (29 de ani) este asaltată de organizatorii de evenimente.


Bruneta face weekend de weekend sute de kilometri, cutreierând ţara în lung şi-n lat pentru a face pe dj-ul la petreceri.

Pentru 4-5 ore la un eveniment, Cosmina încasează în jur de 500 €, iar dacă trebuie să încingă atmosfera o noapte, bruneta poate lua chiar şi 1.000 €.

Toată vara, Cosmina n-a avut nici măcar un weekend liber, astfel că bugetul i-a crescut cu aproximativ 25.000 € doar în trei luni.

Şi toamna a început-o în forţă: până la jumătatea lunii octombrie are agenda plină cu evenimente.

Vinerea trecută, bruneta a dat startul târgului de beauty ce a avut loc la Romexpo, după care a plercat la alt eveniment în Iaşi.

Sâmbătă, ea a fost la Mall Sun Plaza din Capitală, iar seara la Piteşti.

Duminica a încheiat-o tot la târgul de frumuseţe din Bucureşti.

"Am început toamna în forţă, weekend-ul trecut am făcut peste 1.000 kilometri şi am prezentat cinci evenimente, iar azi şi mâine urmează să prezint alte trei evenimente la Timişoara, Bucureşti şi Braşov", ne-a declarat Cosmina.

Mai mult, bruneta a prins un contract foarte avantajos, de 5.000 €, cu Jack Daniels, firmă care organizează un turneu în întreaga ţară.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: