Teo Trandafir a publicat pe blogul personal o serie de cuvinte care au ajuns în inimile tuturor celor care le-au citit. Vedeta a vorbit despre felul în care oamenii fac rău voit şi şi-a exprimat părerea cu privire felul în care acest lucru afectează viaţa de zi cu zi.


«Cand ajungi acasa, in casa ta, cand zambesti celor iubiti care te-au asteptat, redevii cine esti de fapt. Un om caruia viata ia daruit sansa de a fi din zi in zi altcineva. Cum, necum, simti nevoia de a te privi cu mandrie pentru tine si pentru ei. Ca sa-i faci mandri.

Se intampla si zile in care stam pe loc, perioade intregi, ore dupa ore in care nu ne trece prin cap nimic despre care sa le povesti nepotilor, stiti expresia… Totusi, as gandi ca exista o solutie: sa nu faci rau. Macar sa nu faci rau, ca-n cartile, vechi si ele, de medicina facuta cu frica lui Dumnezeu.

Cum o fi, cand ajungi in acasa, in casa ta, cand zambesti celor iubiti care te-au asteptat, sa stii precis ca ai facut rau cu buna stiinta. Cat de apasatoare trebuie sa-ti fie plapuma, cat de rece si de colturoasa perna, cand stii ca ai distrus, pentru ca ai putut, munca sau visul cuiva. Numai pentru ca ai putut! Chiar daca nu ti-a folosit la nimic, tie. In loc sa oferi cu gratie bratul, ai azvarlit caramida. Si ai zambit. Cum o fi?


Nimic nu justifica asta. Nici concurenta, nici vremurile grele pe care le traim nu pot acoperi moral raul facut intentionat, piedica pusa unor oameni care te vor dispretui de azi incolo, pentru ca vor sti, o data in plus, ca esti lipsit de puterea de a te intreba frust cine esti si de a-ti oferi un raspuns cat de cat decent. Exista, in fiecare nedreptate facuta celui de langa tine, competitorului sau sotului sau dusmanului sau amicului, o justificare. Doar ca nu-ti ajunge, crede-ma, nu-ti ajunge…», a scris Teo pe blog.

Loading...
Citeste tot despre: