Denisa Tănase, jumătatea brunetă a trupei Bambi, este căsătorită de aproape 2 ani cu doctorul Cornel Brotac. Cei doi şi-au unit destinele în mare secret, în America. Miercuri seară, aceasta a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Acasă TV, împreună cu sora ei, Raluca. Cele două au vorbit despre viaţa lor personală şi planurile de viitor pe care le au.


Fetele de la Bambi au vorbit despre viaţa lor personală

CLIIMA20130417_0171_1.jpg

Fetele de la Bambi au vorbit despre viaţa lor personală (captură: Acasă TV)

Bruneta a povestit că este foarte fericită alături de soţul ei. "Sunt foarte fericită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sper ca împreună să reuşim să ne menţinem relaţia aşa cum este", a spus Denisa.

Vedeta a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să devină mamă şi să dea naştere unei fetiţe. "Normal că îmi doresc să fiu mămică. Chiar foarte mult. Eu îmi doresc foarte mult o fetiţă. Sunt disperată după fete", a declarat aceasta.

Rochiile fetelor de la Bambi sunt creaţia Ralucăi

CLIIMA20130417_0173_1.jpg

Rochiile fetelor de la Bambi sunt creaţia Ralucăi (captură: Acasă TV)

Cu toate acestea, Denisa nu este încă însărcinată, deşi recunoaşte că în ultima vreme nu s-a simţit prea bine şi a avut câteva simptome de femeie gravidă.

"Mi-a fost într-adevăr rău, dar de leşinat, nu am leşinat. Câteva simptome au fost, nu neg. Însă oamenilor li se poate face rău din mai multe motive. Asta nu înseamnă cu sunt gravidă", a spus bruneta.

Raluca de la Bambi se simte foarte bine singură

CLIIMA20130417_0172_1.jpg

Raluca de la Bambi se simte foarte bine singură (captură: Acasă TV)

Raluca, sora Denisei, a vorbit despre cum se simte de când este o femeie singură.

"Sunt singură, însă nu mi-e rău cu asta. După ce am trecut prin câte am trecut, sunt mai pretenţioasă acum. Îmi plac bărbaţii maturi, care nu înşeală", a mărturisit aceasta.

 
 
Loading...