Silicoanele nu aduc neapărat şi fericirea!După ce s-a tunat din cap până în picioare, Doria Ivan se plânge că operaţiile estetice au urâţit-o.


Mai citeşte:

Doria se îndoapă cu shake de la fast-food

Convinsă că operaţiile estetice îi vor asigura succesul, Doria Ivan şi-a făcut, în urmă cu şapte ani, câteva intervenţii chirurgicale, pe care acum însă le regretă amarnic.

„Toată lumea mă `ntreabă ce mănânc de arăt aşa la 33 de ani. Nu că aş fi vreo frumuseţe, dimpotrivă, sunt urâtă cu draci, dar sunt BINE. Acum şapte ani am ajuns la concluzia că, deşi am nişte sâni fenomenali, sunt prea grasă. M-am prezentat la o clinică de chirurgie estetică unde după 5 minute am fost dată afară. La a doua clinică am avut succes. Încăpăţânată, am zis "Nu, nu mai plec acasă decât ciopârţită de aici". Şi problema închipuită a fost rezolvată. Întâi şoldurile, apoi începutul discret de burtică. După o perioadă, am constatat că nu mai aveam sânii de altă- dată (din cauza kilogramelor pierdute, vreo 6 la număr) şi am revenit la clinică" , se confesează vedeta pe blogul realitatea.net-pandoras.

Sfatul Doriei însă pentru tinerele care cred că o pereche de silicoane le-ar aduce fericirea este unul dur.

"Nu vă grăbiţi spre clinicile de înfrumuseţare! Mai ales când sunteţi foarte tinere! Nu e raiul, mă jur! Operaţiile estetice nu vă fac mai fericite. Nu vă aduc fericirea la pachet. Nu vă împlinesc. Nu spun oamenilor despre sufletul şi inima voastră. Dacă le faceţi dintr-un moft, cu siguranţă mai târziu veţi regreta!", mai spune vedeta.

Soţul a înşelat-o cu o curvă, în pădure

Anul trecut, în luna iulie, vedeta a anunţat în exclusivitate pentru Click! că divorţează de soţul ei, Laurenţiu Niculescu.

Ruptura dintre cei doi a fost una cu scandal, Doria acuzându-şi fostul soţ de infidelitate şi chiar de violenţă domestică.

Cei doi au fost căsătoriţi doi ani, iar divorţul s-a pronunţat în luna octombrie.


Mai citeşte:

Bisturiul le-a făcut dive

Blonda lui Bote, operată din cap până-n picioare!

Angela Bismarki, regina braziliană a bisturiului: 42 de operaţii estetice!

La 50 de ani s-a «tunat» de 177 de ori

Heidi Montag s-a operat de 10 ori într-o zi!

Divele României, aşa cum erau în adolescenţă - VIDEO


 
 
Loading...