Cătălin Măruţă a prezentat în cadrul ediţiei de joi a emisiunii „La Măruţă" rezultatul testului ADN efectuat de Nicolae Guţă şi Ghiţă Tătaru, pentru a verifica dacă este tatăl tânărului. Se pare că Ghiţă Tătaru nu este fiul lui Nicolae Guţă, potrivit rezultatelor ADN.


Cătălin Măruţă a prezentat în cadrul emisiunii „La Măruţă" rezultatul testului de paternitate, prin care Nicolae Guţă este tatăl tânărului din Republica Moldova, Ghiţă Tătaru.

„Pe baza analizei celor 15 markeri biologici este exclus ca Nicolae Guţă să fie tatăl biologic a lui Gheorghe Tătaru. Probabilitatea paternităţii este de 0", este rezultatul prezentat de Cătălin Măruţă.

Înainte de prezentarea rezultatele testului ADN, Nicolae Guţă a spus că dacă se adevereşte faptul că Ghiţă Tătaru ar fi fiul lui, şi-ar asuma răspunderea pentru acesta.

„Mi-am asumat şi-mi voi asuma întotdeauna greşelile şi responsabilităţile. Dacă ar fi copilul meu, l-aş trage către mine. O sa-mi ajut copilaşii până la ultima suflare a vieţii mele. Nu o sa dau niciodată în spate şi o sa-mi susţin întotdeauna copiii. Dacă Ghiţă este al meu, nu-l voi lăsa. Nu mi-am dorit copii cu toate femeile din viaţa mea", a declarat Guţă înainte de prezentarea rezultatele testului ADN.

Ce spune Ghiţă Tătaru după prezentarea rezultatului testului ADN

«Da, e tatăl meu!» Ce bărbat celebru este acuzat că ar avea un fiu nelegitim

EXCLUSIV / FOTO Un tânăr din Republica Moldova susţine că este fiul lui Nicolae Guţă, dar cântăreţul nici nu vrea să audă de el!


 
 
Loading...
Citeste tot despre: