Fiica lui Adi Minune a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Click! în care a făcut lumină în scandalul iscat în urma fugii de acasă. Carmen a spus că toate lucrurile urâte care s-au spus depre Franco au fost lansate de o mătuşă de-a tânărului, care s-ar fi vândut pentru bani.


Fiica lui Adi Minune a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre toată nebunia care a luat naştere după ce a fugit de acasă cu iubitul. Carmen a spus că tatăl său i-a interzis să dea declaraţii presei şi că tot ce-şi doreşte acum este să se liniştească. Întrebată despre nuntă, tânăra a spus că nici nu se pune problema să se căsătorească înainte de vârsta de 18 ani.

Tata mi-a interzis să fac vreo declaraţie. Nu ştiu unde o să dormim. Probabil la Franco. Nu. Aţi văzut că v-am chemat ca să nu ziceţi că suntem... Îţi dai seama că eu sunt fii-sa şi pot să vorbesc, dar Franco... Pe mine m-ar ierta mai repede dacă aş vorbi, dar pe el l-ar certa dublu. Durează de prea mult timp. Noi ne-am calmat. Situaţia a fost aşa: am plecat, ne-am întors, am fost la poliţie, am fost acasă, tata ne-a dat acordul şi acum suntem liniştiţi. Nu o să locuiesc doar aici. O să stau şi acasă, o să stau şi aici. O să am o relaţie normală şi cu el şi cu părinţii mei. Ca şi cum aş avea o relaţie normală. Nu o să urmeze o nuntă acum, o să aştept să fac 18 ani", a declarat fiica lui Adi Minune.


Carmen a relatat pe scurt întâlnirea dintre tatăl ei şi Franco. Fata a spus că Minune s-a mulţumit să afle că sentimentele celor doi sunt reciproce

„L-a chemat pe el la Ştefăneşti şi l-a întrebat: «Vrei să fii cu Carmen?». El a spus «da». I-a spus că mă iubeşte. Tata i-a dat acordul: «Da, te las să fii cu ea, faceţi ce vreţi». Eu am avut o discuţie frumoasă cu tata. A văzut că eu îl iubesc. Din vorbele mele, din cum am vorbit cu el, eu l-am făcut să înţelegă că el este ceea ce-mi doresc eu. Dacă era un nenorocit, aşa cum se vorbeşte la televizor, cum puteam să-l iubesc eu dacă el m-ar fi şantajat cu poze?", a mărturisit adolescenta.


Întrebată dacă din cauza fugii cu iubitul nu a ajuns să aibă probleme la şcoală, Carmen a făcut lumină şi cu privire la acest aspect: „Sunt zeci de cazuri, dar dacă ai conduită bună, până acum nu am avut nicio problemă de genul ăsta. Sunt câteva absenţe în ultima săptămână, o să mi se motiveze prin semnătura mamei, o să spună că am avut nişte probleme personale. Se va accepta asta pentru că avem semnătura părintelui şi oricum toată lumea ştie ce s-a întâmplat. Când am fost la şcoală, domnul director m-a chemat la el în birou şi am discutat, m-a consiliat că asta e datoria oricărui director".

Fiica lui Minune a spus că toate lucrurile negative apărute despre iubitul ei au fost lansate de o rudă de-a băiatului, care s-a vândut pentru bani: „Din cauza banilor şi a foamei, cum de altfel toţi se vând, mătuşa lui a început să vorbească urât despre el. De ce? Pentru că el a blocat banii într-un cont". 
 
Loading...