Andreea Marin rupe tăcerea şi vorbeşte despre banii pe care i-ar fi încasat de la Televiziunea Română pentru emisiunea "Preţuieşte viaţa".


"Zâna" face referire la afirmaţiile Luciei Hossu-Longin, membru în Consiliul de Administraţie a TVR, care a spus că Andreea Marin primea 16.000 de euro pe săptămână.

"Declarația doamnei este foarte departe de adevăr și mă miră reacția unei persoane cu care nu am avut nici un contact profesional direct.

Sunt curioasă dacă actuala conducere este de acord cu afirmațiile acestei doamne, dacă ea reprezintă punctul de vedere al instituției sau face declarații doar în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație, dornic să fie parte în curand din noul Consiliu de Administrație? Sau pur și simplu sunt declarații la nivel personal?

E legitim să-mi pun aceste întrebări și să înțeleg care este scopul acestor declarații neadevărate, întrucât eu am inițiat deja soluționarea pe cale legală a chestiunii pe care o cunoașteți și vreau să înțeleg rostul acestei povești.

În orice caz, o invit pe această doamnă să probeze cu documente ceea ce afirmă, dacă tot declară cu atâta siguranță că ceea ce spune este "oficial". Îi voi transmite și pe cale legală dorința mea ca ea să probeze ceea ce tocmai a făcut public, informații aflate departe de adevăr. Mă întreb ce se ascunde în spatele acestei campanii de denigrare dusă în ultima vreme împotriva mea și a echipei mele, "Prețuiește viața", prin tot felul de declarații lipsite de orice suport faptic sau scriptic aruncate în mass-media de diverse persoane", a declarat Andreea Marin în exclusivitate pentru Click!.

 
 
Loading...