Toamna aceasta va aduce o petrecere pe cinste în familia preşedintelui Traian Băsescu. Click! a aflat în exclusivitate că Elena Băsescu se va căsători, în sfârşit, cu Bogdan Ionescu, zis Syda. Despre nunta ei, ca şi a surorii ei, s-a vorbit foarte mult în ultimii doi ani. Iată că surse bine informate dau ca sigură cununia civilă din acest an.


Elena Băsescu, alias EBa, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, formează un cuplu de aproape trei ani. O perioadă nici lungă, nici scurtă, dar presărată cu multe certuri, despărţiri, planuri de măritiş, anulări de nuntă etc.

Dacă am fi cârcotaşi, am putea spune că Elena şi Bogdan nu au timp să se plictisească. Pe de altă parte, apropiaţii cuplului susţin că de cele mai multe ori certurile celor doi pornesc de la gelozia excesivă de care dă dovadă domnişoara Băsescu.


În plus, nu e de neglijat nici faptul că anul trecut, când toată lumea se aştepta să joace la nuntă, EBa şi-a prins iubitul cu o altă femeie în club şi i-a dat papucii. După despărţirea de atunci, de la începutul lunii martie, cei doi s-au împăcat la finele lui mai 2011, la Festivalul de la Cannes.

Iată că din nou, cei doi fac planuri de căsătorie. Surse din anturajul cuplului ne-au dezvăluit că în toamnă va avea loc o cununie civilă, foarte restrânsă, de care în acest moment ştiu doar cei mai apropiaţi prieteni ai familiei Băsescu. Una dintre sursele noastre ne-a şoptit chiar că doar vreo zece persoane au fost invitate la eveniment.

„Se vrea totul făcut în linişte, departe de ochii presei. Doar câţiva dintre noi au fost anunţaţi despre această ceremonie. Şi, oricum, invitaţia a fost făcută de genul «Vezi că se apropie evenimentul Elenei, în septembrie vă aştept la nuntă». Nu am aflat, încă, dacă va fi o petrecere obişnuită sau ceva care cere ţinută de seară şi nici locul petrecerii, dacă este în România sau în Franţa. Ştiu, însă, că motivul discreţiei vizavi de cununia civilă este acela că familia prezidenţială a trecut anul acesta printr-un deces, iar ceremonia ar avea loc înainte de alegerile parlamentare şi nu vor să rişte cine ştie ce scandal care să le dăuneze pe plan politic", a explicat, pentru Click!, o sursă de încredere.

„Am înţeles că singura certitudine la această nuntă ar fi naşii de cununie: Ioana Băsescu şi iubitul ei, Giovani Francesco", a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

În ceea ce priveşte nunta religioasă şi petrecerea cu fast, pe care Elena şi le doreşte foarte mult, nu s-au stabilit detaliile, doar că ceremonia de la biserică se va petrece anul viitor, după ce familia Băsescu iese din doliul pe care-l poartă după trecerea în nefiinţă a soacrei preşedintelui.

Vacanţă la Paris, înainte de Paşte


Elena Băsescu şi iubitul ei au petrecut Paştele acasă, dar înainte au „fugit" câteva zile la Paris. Acolo Syda are un apartament cumpărat de părinţii săi, iar cei doi îndrăgostiţi se relaxează ori de câte ori au timp.

Fie că pleacă din Bucureşti, fie că vine direct de la Bruxelles, Elena e la Paris ca la ea acasă. La întoarcerea din ultima escapadă, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! când au ieşit din aeroport şi s-au urcat într-un Porsche Cayenne ultimul model, maşina cea nouă, a lui Bogdan.

S-a iubit trei ani cu Andrei Hrebenciuc


Elena Băsescu s-a iubit şi cu Andrei Hrebenciuc, fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc. Cei doi au format un cuplu controversat, în urmă cu vreo cinci ani. Au stat împreună trei ani, însă ultimele luni au fost efectiv un calvar pentru amândoi.

Deşi se vorbea despre nunta lor, iar apropiaţii dădeau ca sigur evenimentul, Andrei a pus punct relaţiei, deoarece se certau aproape în fiecare săptămână. După despărţirea de Hrebe, EBa s-a combinat cu "celebrul" Joe din Drumul Taberei.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: