Viaţa fiicei lui Adi Minune chiar pare desprinsă din telenovele! Carmen a declarat, pentru emisiunea “Click!”, de la Prima TV, că relaţia cu mama ei n-ar fi una tocmai „roz”. Să fie oare acesta unul dintre motivele pentru care a fugit cu Franco de acasă?


Fiica de 16 ani a manelistului recunoaşte că părinţii ei n-au privit niciodată cu ochi buni relaţia cu Franco (20 de ani). Carmen spune că n-a avut curaj să i-l prezinte lui Minune pe băiatul care îi căzuse „cu tronc”.

Franco este cu patru ani mai mare decât iubita lui

CLIIMA20140521_0202_1.jpg

Franco este cu patru ani mai mare decât iubita lui

„Nu îl cunoşti pe tata, este un om imposibil, cu care nu poţi sta de vorbă! Nu îi poţi spune ce ai tu pe suflet «Tată mă doare ficatul»...Nu pot”, a declarat Carmen pentru emisiunea Click!. Adolescenta susţine că în momentul în care părinţii ei au aflat că ea şi Franco au o relaţie, totul s-a schimbat.

„Tata i-a spus lui mama, tata nu m-a văzut, nu a vrut să mă vadă ca să nu ne certăm noi şi am stat cu mama. Bineînţeles că mi-a luat telefonul, bătăi, certuri”, s-a plâns fata. Supărată, aceasta l-ar fi sunat pe Franco şi i-ar fi cerut să vină s-o ia de acasă. Acum, după escapadă şi declaraţiile la Poliţie, lucrurile par să se fi liniştit, iar Adi Minune şi soţia lui, Cati, au acceptat relaţia, măcar de ochii lumii

„Noi ne-am calmat. Situaţia a fost aşa: am plecat, ne-am întors, am fost la poliţie, am fost acasă, tata ne-a dat acordul şi acum suntem liniştiţi. O să stau şi acasă, şi la Franco. O să am o relaţie normală şi cu el, şi cu părinţii mei. Nu o să urmeze o nuntă acum, o să aştept să fac 18 ani”, a mai spus Carmen.

Manelistul, de acord cu nunta fetei

Click! v-a prezentat scandalul declanşat de fata lui Adi Minune. Carmen a fugit de acasă în urmă cu două săptămâni. După şapte zile, şi-a făcut apariţia acasă la „soacră”, apoi, îndrăgostiţii au dat explicaţii poliţiştilor. Într-un final, Adi Minune a declarat că e de acord cu nunta celor doi.

CLIIMA20140521_0203_1.jpg

Franco este cu patru ani mai mare decât iubita lui

Loading...