Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta, ne-au deschis uşa casei lor din Băneasa şi ne-au primit la ei să vedem cum decurge o după-amiază perfectă în familie. Artistul ne-a povestit cum i-a schimbat viaţa venirea pe lume a fetiţei sale, Iuvenalia Ioana.


Naşterea micuţei Iuvenalia Ioana, acum în vârstă de aproape 9 luni, a dat peste cap viaţa familiei Pavel. Când au aflat că vor deveni din nou părinţi, Marcel (54 ani) şi Violeta (42 ani) au fost şocaţi.

Fetiţa exersează deja mersul

CLIIMA20140322_0012_1.jpg

Marcel Pavel si fetita lui, Iuvenalia

Chiar şi cei doi băieţi ai lor, Richard (18 ani) şi Sa­sha (15 ani şi jumătate) au fost reticenţi când au aflat vestea venirii pe lume a surioarei lor, însă acum totul s-a schimbat. Micuţa este o minune de copil şi a devenit răsfăţata familiei. Atât părinţii, cât şi cei doi fraţi ai ei o iubesc nespus.

Marcel şi Violeta se joacă toată ziua cu micuţa Iuvenalia

"Băieţii noştri sunt extraordinar de încântaţi. O iubesc la maxim. Pe Sasha, băiatul nostru mai mic, îl trage de păr, iar el se apleacă special ca să îi facă ei plăcerea asta", povesteşte interpretul.

Fetiţa artistului are un nume mai neobişnuit pentru că soţia sa, Violeta, de origine rusă, a dorit ca aceasta să poarte numele tatălui ei, Iuvenali. Împlineşte 9 luni la 1 aprilie şi deja merge în premergător. Are doi dinţişori şi apare imediat şi al treilea, care e cât un bob de orez. "De când îi cresc dinţii, se mai trezeşte noaptea, o dată sau de două ori", afirmă Marcel Pavel.

"Soţia mea vrea să o înveţe şi limba rusă. Violeta vorbeşte mereu cu ea în limba ei natală, fie îi spune mai întâi în rusă şi apoi în română, fie invers", spune artistul. Cu toate că îşi doresc o bonă care să îi ajute la creşterea micuţei, până acum, artistul şi soţia lui nu au găsit persoana ideală.

"Căutăm o bonă, dar până acum nu am găsit o persoană potrivită. Camerele de filmat pentru supraveghere le-am montat în dormitorul Iuvenaliei", ne-a mărturisit Marcel.

Băieții lui sunt elevi la Liceul «Enescu»

Familia este sfântă pentru Marcel Pavel, pe lângă micuța Iuvenalia, solistul având și doi flăcăi, Richard (18 ani) și Sasha (15 ani și jumătate). Aceștia sunt amândoi elevi la Liceul de Muzică "George Enescu".

De când a devenit iar tătic, Marcel se implică în campanii umanitare, iar în luna mai va fi prezent la cea de a doua ediţie a festivalului „Stars of Song", ce are loc în perioada 27-31 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung Muscel, orașul în care a copilărit artistul. De alt­fel, acesta, împreună cu Sergiu Cicu, directorul festivalului, un amic din copilărie, și-au dorit de copii să realizeze un eveniment muzical în orașul lor. În cadrul festivalului se va oferi un premiu special cu numele lui Marcel Pavel.

Marcel Pavel, un tătic fericit! Cum arată Iuvenalia, fetiţa de 8 luni a cântăreţului

Marcel Pavel are o fetiță de reclamă! Imagini de colecţie

 
 
Loading...