Poate să nască dintr-o clipă în alta, dar nici nu zici că e gravidă dacă o vezi din spate. Cristina Rus a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, solista afişând o siluetă superbă în ultimele săptămâni de sarcină. Toate bune şi frumoase până în momentul în care Cristina s-a urcat la volan, lucru nerecomandat viitoarelor mămici.


A fost panicată toată sarcina, s-a menajat, şi-a anulat concertele şi proiectele muzicale şi a refuzat să mai participle la evenimente mondene. Deşi nu este la prima experienţă de acest gen prin care trece, Cristina mai având acasă un băieţel în vârstă de 4 ani, iată că acum a preferat să fie mai mult decât precaută. Surprinză, însă!

Aflată în ultima lună de sarcină, când practic poate să nască dintr-un moment într-altul, Cristina Rus (32 de ani) a fost scoasă din casă de o urgenţă medicală.

Ea fost surprinsă în weekend, de fotoreporterii Click!, trecând pragul unei clinici de stomatologie, situată lângă sediul TVR, însoţită de fiul ei, Dragoş, şi de bona filipineză.

Se vedea de la o poştă că micuţul era chinuit de o durere, acesta fiind încruntat şi agitat, la fel ca şi mama lui, care abia mergea din cauza sarcinii avansate. De dragul fiului ei, artista a riscat enorm urcându-se la volan: conform codului rutier, femeile gravide nu sunt obligate să poarte centura de siguranţă, pentru că, pe lângă disconfort, aceasta ar produce leziuni serioase fătului, în cazul unui accident.

Pe de altă parte, tot în cazul unui accident, lipsa centurii poate fi şi mai gravă, pentru că în acest caz airbag-ul ar putea face mai mult rău. Dar şi la o frânare mai bruscă, burta poate atinge imediat volanul. De aceea, toţi medicii recomandă repaus de la şofat, cel puţin atunci când sarcina devine avansată.

Şi ele trebuie să nască în curând!

De o sarcină uşoară şi de o siluetă de invidiat se bucură şi Dana Rogoz (28 de ani). Vedeta e însărcinată în luna a noua şi s-a pregătit temeinic pentru rolul de mămică. Fosta „Abramburică" şi-a cumpărat deja toate lucrurile necesare pentru primele luni acasă, cu bebeluşul.



A fost sexy şi înainte, dar parcă acum întrece măsura. Însărcinată în luna a opta, Anna Lesko (35 de ani) transmite fericire prin toţi porii şi ştie cum să profite de plusul de feminitate pe care îl are în această perioadă. De câteva zile încoace, solista se pozează cu sânii la vedere, cu decolteuri adânci sau rochii mulate.



Vineri, Oana Roman o va ţine în braţe pe Maria Izabela, văzându-şi, astfel, visul cu ochii. Până la marele moment, vedeta se relaxează în compania soţului ei, cei doi fiind surprinşi în weekend, de fotoreporterii noştri, ieşind dintr-un restaurant de fiţe din Dorobanţi.

Cristina Rus, însărcinată cu al doilea copil! Știe deja dacă va fi băiețel sau fetiță

Cristina Rus: «E frumos să fii măritată cu un milionar»

Cristina Rus s-a chinuit trei ani să rămână iar gravidă

Loading...