În câteva clipe, a desenat cu ambele mâini, apoi cu piciorul încălţat. "Doamne, e superb!", a exclamat Andra, completată apoi şi de Mihai Petre: "Incredibil! Nu pot să cred!". Caricaturistul Cătălin Mihalache a uimit o ţară întreagă la prima ediţie a show-ului "Românii au talent". Click! vă spune azi povestea lui.


Îl cheamă Cătălin Mihalache, are 46 de ani, este din comuna Milcov, judeţul Olt, iar, vineri, la "Românii au talent", a reuşit să-i uimească pe exigenţii membri ai juriului.

Pe scenă, Cătălin Mihalache a realizat un "portret în oglindă", adică o caricatură făcută folosind simultan ambele mâini. Până să se dumirească spectatorii, bărbatul a mai făcut o caricatură cu piciorul încălţat. Cei trei membri ai juriului de la "Românii au talent" l-au trimis imediat în runda următoare a show-ului. "Doamne, e superb!" , a exclamat Andra, completată apoi şi de Mihai Petre: "Incredibil! Nu pot să cred!".

Aşa arată Cătălin în viaţa reală


Puţini ştiu că desenatorul e unul din elevii Academiei de caricatură a maestrului Ştefan Popa Popa's. În plus, pictează şi sculptează. Cătălin Mihalache s-a înscris la emisiune într-o perioadă în care este ocupat cu problemele de sănătate ale părinţilor şi nu a mai avut timpul şi nici dorinţa de a-şi mai practica talentul unic. Moartea mamei sale, anul trecut, l-a demoralizat enorm, iar acum are grijă de tatăl său, cel de la care a moştenit talentul. Cei doi trăiesc din pensia tatălui, Cătălin neavând vreun venit.

Olteanul a desenat cu piciorul încălţat


„Cu cine era să-mi las părinţii? Sora mea e plecată în Italia, eu am rămas singurul lor sprijin. Acum, mama mea a murit, după ce aproape nouă ani a fost imobilizată la pat. Am rămas cu tatăl meu, de care tot eu am grijă. Asta este, dacă aşa mi-a fost hărăzit mie să mă chinuiesc, nu am ce face. Prietenii mi-au spus să mă gândesc şi la mine, dar cum puteam să plec şi să-mi abandonez părinţii? Poate că alţii o fac, dar, pentru mine, părinţii sunt icoane", spune Cătălin.

Acesta spune că a fost uimit de propriul său succes: "Nu mă aşteptam să-i văd atât de plăcut surprinşi, mai ales că eu m-am dus acolo fără vreo pregătire: am făcut ceea ce ştiu să fac, caricatură", ne-a spus el.

Prinţul Charles şi actorul Mircea Diaconu, caricaturizaţi de Cătălin

CLIIMA20140216_0076_1.jpg

Prinţul Charles şi actorul Mircea Diaconu, caricaturizaţi de Cătălin

CLIIMA20140216_0077_1.jpg

Prinţul Charles şi actorul Mircea Diaconu, caricaturizaţi de Cătălin

Audienţe-record: 6 milioane de români s-au uitat la PRO TV

Vineri seara a debutat la PRO TV al patrulea sezon din "Românii au talent", iar cifrele de audienţă sunt de-a dreptul ameţitoare: 25,4 puncte de rating şi 53% cota de piaţă.


Aproape şase milioane de români din toată ţara au fost cu ochii pe eroii show-ului, iar postul din bd. Pache Protopopescu a spulberat concurenţa pe toate segmentele de public.

Minutul de aur a fost la 22.16, când pe micile ecrane se perindau Georgeta Gulău (57 de ani, femeie de serviciu), Lucian Isar (29 de ani, liber profesionist) şi Florin Jelezoglu (38 de ani), cunoştinţe mai vechi ale juraţilor, care au mai participat şi ediţiile trecute. Atunci, aproape şase milioane de telespectatori de la nivelul întregii ţări urmăreau concurenţii din prima serie de audiţii.

Cele mai nebune momente la «Românii au talent»: Mirabela Dauer pe scenă şi striptease pentru Andra!

FOTO A ridicat juriul de la «Românii au talent» în picioare! Un băieţel de 11 ani a cântat senzaţional la chitară

Loading...