A fost un an agitat pentru Marcel Toader: despărţirea de soţie, un scandal televizat care a durat luni întregi şi un divorţ care s-a pronunţat în vară. Acum, fostul soţ al Gabrielei Cristea este un bărbat care, se pare, şi-a găsit liniştea de când a cunoscut-o pe cântăreaţa de muzică populară Mirela Constantin.


Este tânără (are doar 26 de ani), talentată şi frumoasă. Dar nu neapărat aceste calităţi i-au atras atenţia lui Marcel Toader. Omul de afaceri susţine că mai curând a descoperit în femeia care îi este alături compatibilitatea pe care o căuta.

"Ne-am cunoscut acum o lună şi jumătate la un eveniment privat din Târgu Jiu. Acolo a fost invitată să cânte şi apoi am vorbit. Este o profesionistă în ceea ce face", ne-a declarat Marcel Toader.

Sunt încă la început de drum, dar premisele sunt încurajatoare, a dat el de înţeles.

"Istoria noastră din ultimii cinci ani este asemănătoare. Suntem două persoane adulte care se respectă în primul rând ca oameni, respectăm munca celuilalt în egală măsură şi nu vrem să "ardem" etapele", a spus Toader.

"Eu în primul rând îi apreciez calitatea ei de femeie, caracterul, personalitatea în ceea ce face, pentru că-şi face meseria cu drag. Activităţile noastre fac să nu putem fi împreună pe cât ne-am dori. Mirela are multe spectacole cu Ansamblul Doina Gorjului la fiecare sfârşit de săptămână, iar eu sunt prins aici în Bucureşti cu afacerile mele. Are 120 de costume populare din toate regiunile folclorice şi le îngrijeşte personal", a explicat el.

Ca şi Marcel Toader, Mirela Constantin este divorţată.

Îşi deschide restaurant în Bucureşti

Marcel Toader are sâmbătă un eveniment important pentru el. După-amiază, inaugurează în Capitală restaurantul Stish - Steak & Fish, situat pe strada Thomas Masaryk, nr. 7.

FOTO Ea e noua cucerire a lui Marcel Toader? Cât de sexy e


 
 
Loading...