În acest week-end, Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi-a luat copiii şi a făcut o escapadă în Franţa, la Paris. Alături de cele două fete ale ei, Rebecca şi Sarah, dar şi de micuţul Laurenţiu junior, Anamaria a dat iama în magazinele de pe Champs Elysee şi s-a distrat în celebrul Disneyland.


Anamaria este recunoscută pentru modul în care îşi răsfaţă copiii, luptându-se ca aceştia să aibă tot ce îşi doresc. În acest sfârşit de săptămână, cei patru membrii ai familiei Prodan- Reghecampf şi-au făcut bagajele şi au plecat la Paris, pentru a o sărbători pe Rebecca, cu ocazia zilei ei de naştere.

Sexy impresara de fotbal i-a luat cadou fetiţei ei Rebecca, un trening de firmă, albastru

CLIIMA20130422_0056_1.jpg

Sexy impresara de fotbal i-a luat cadou un trening fetiţei ei, Rebecca (captură: PRO TV)

Aceasta  împlinit 14 ani şi a primit cadou din partea mamei o excursie de shopping la Paris. "Am venit pentru că este ziua Rebeccăi, a împlinit 14 ani. Şi-a invitat cele mai bune prietene şi şi-a făcut ziua la shopping", a declarat Anamaria.

Micuţul Reghe junior a vorbit cu "Bărzoiul Happy Hour" şi a mărturisit că îşi doreşte un frăţior

CLIIMA20130422_0057_1.jpg

Micuţul Reghe junior îşi doreşte un frăţior (captură: PRO TV)

Chiar dacă au avut parte de o zi cu soare şi voie bună, sexy impresara a avut un mare of, lipsa soţului de lângă ea. "E prima dată când îl lăsăm pe tati acasă, fără noi", a spus aceasta.

Familia Prodan- Reghecampf s-a distrat pe cinste în Disneyland

CLIIMA20130422_0063_1.jpg

Familia Prodan- Reghecampf s-a distrat pe cinste în Disneyland (captură: PRO TV)

După ce au colindat toate magazinele şi au terminat de făcut cumpărăturile pe care şi le-au dorit, Anamaria, Rebecca, Sarah şi Laurenţiu junior au plecat către Disneyland, unde au avut parte de o distracţie pe cinste.

De dragul lui Reghe jr, Anamaria a acceptat să se dea în trenuleţul poveştilor

CLIIMA20130422_0058_1.jpg

De dragul lui Reghe jr, Anamaria a acceptat să se dea în trenuleţul poveştilor (captură: PRO TV)

Aceasta a refuzat însă să se urce în jucăriile specifice unui parc de distracţii, recunoscând că îi este teamă de ele. "Nu îmi place să mă învârtească, să mă sucească. Nu mi-au plăcut nebuniile alea niciodată, mi se face rău în aşa ceva", a mărturisit Anamaria.

 
 
Loading...