Liviu Vârciu, Vladimir Drăghia şi Radu Vâlcan sunt o amintire plăcută celor care i-au văzut mimând scene de sex în seriale. Locul lor a fost luat acum de Dorian Popa, sex-simbolul din trupa LaLa Band şi din serialul „O nouă viaţă”, care filmează câteva scene extrem de sexy în fiecare dintre episoadele de la postul ACASĂ.


Producătorii de telenovele mizează în continuare pe scenele de sex dintre protagonişti. Dorian Popa (25 de ani) a filmat timp de patru sezoane pentru „Pariu cu viaţa", de la PRO TV, iar acum joacă în producţia „O nouă viaţă", de la postul tv ACASĂ.

Noua telenovelă muzicală are şi ea destule scene în care se mimează sexul, iar de curând telespectatorii au putut urmări câteva secvenţe extrem de fierbinţi. Protagonişti au fost Dorian Popa şi, surpriză, nu Alina Eremia, ca în trecut, ci Miruna Mănescu, solistă care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă Shaka Muv. Tânăra cântăreaţă ne-a mărturisit că a fost prima oară când a filmat astfel de scene de dragoste.

Scenele apar în serialul „O nouă viaţă” de la postul tv ACASĂ

„Iubitul meu nu a fost gelos când a aflat că am filmat cu Dorian Popa astfel de scene. Şi el este la fel de musculos ca şi colegul meu... A fost prima oară când am filmat aşa ceva şi a fost destul de jenant pentru că era toată echipa acolo. A fost dificil să filmez cu toţi oamenii aceia în jurul meu", a declarat Miruna, în exclusivitate pentru Click!

La rândul lui, Dorian Popa a declarat de mai multe ori că la astfel de scene încearcă să-şi protejeze partenerele. Actorul are experienţă, arată foarte bine şi merge de multe ori la sală pentru întreţinere. Cel puţin de trei ori pe săptămână, timp de câteva ore, Dorian face mişcare, iar acest lucru îl pot vedea şi fanii pe reţelele de socializare ale solistului.

A renunţat la dulciuri, orice conţine carbohidraţi şi consumă multe proteine şi legume. Dorian crede că doar cu o alimentaţie corectă şi cu sport făcut frecvent poţi arăta impecabil.  

Şi ei au mimat sexul în faţa camerelor de filmatLiviu Vârciu (32 de ani) a făcut senzaţie în serialul „Scene de căznicie", unde a jucat alături de Olimpia Olari, şi în care a apărut într-o scenă... gol la duş! În 2010, Radu Vâlcan (36 de ani) debuta în telenovela „Iubire şi onoare" de la postul tv ACASĂ, unde parteneră i-a fost Mădălina Drăghici. Cei doi au filmat mai multe scene pasionale de dragoste, iar una dintre ele s-a desfăşurat în Turcia, pe un câmp, printre ciulini. 

Cel mai rebel dintre actorii care au filmat astfel de scene a fost Vladimir Drăghia (27 de ani). După un rol cuminte în „Vocea inimii", actorul s-a dezbrăcat în „Narcisa sălbatică" şi apoi în „Narcisa: Iubiri nelegiuite", pentru care a filmat nenumărate scene se sex în cadă, pe masă, în pat sau în maşină.

EXCLUSIV Fata lui Baniciu se iubeşte în secret cu cântăreţul Dorian Popa

FOTO Cât de mult s-a schimbat! Cum arăta Dorian Popa la 16 ani

 
 
Loading...