Divorţul de Gabriela Cristea nu i-a adus doar notorietate. Marcel Toader (51 de ani) a lăsat în urmă cariera de rugbyst şi a trecut la cratiţă. Fostul sportiv şi-a deschis sâmbătă seară un local în buricul Capitalei, investiţie care l-a costat nu mai puţin de 120.000 €. Dar banii n-au fost o problemă, dacă ne gândim cât a câştigat din divorţul de vedetă.


Marcel Toader a avut emoţii mari la inaugurarea celui mai nou restaurant cu specific internaţional din Bucureşti. Ca totul să iasă ca la carte, iar invitaţii să fie îmbiaţi cu tot soiul de arome şi întâmpinaţi cu băuturi fine, fostul soţ al Gabrielei Cristea a pregătit momentul în cel mai mic detaliu.

A ales un decor potrivit, pe care l-a renovat cu stil şi s-a ocupat personal ca preparatele să provină din ferme cu tradiţie, iar produsele să fie ecologice. "Localul a necesitat ample lucrări de recondiţionare.

Au fost schimbate parchetul, instalaţiile electrice şi sanitare şi s-a insistat asupra faţadei clădirii. La primăvară urmează să amenajăm terasa", ne-a declarat Marcel Toader.

Restaurantul se află într-o vilă vilă veche din centrul Capitalei

Fostul rugbyst a intrat în această afacere cu un partener, alături de care a investit 120.000 €. Coincidenţă sau nu, fix atât a câştigat Toader în urma scandalurilor care au urmat divorţului de Gabi Cristea (38 de ani).

Click! a aflat în vara acestui an că numai contractul de la Antena 1, încheiat în primele zile după ce Gabriela Cristea a părăsit căminul conjugal, i-a adus fostului rugbyst nu mai puţin de 120.000 de euro, potrivit unor surse din trustul Intact. El a avut un contract încheiat pe trei luni, începând din luna mai, şi era plătit pentru fiecare apariţie tv, în funcţie de caz. Niciodată nu a luat mai puţin de 2.000 €, iar cel mai bine plătite erau show-urile tv în direct, care-i aduceau şi 5.000 €.

Acum, pentru ca banii să nu fie irosiţi, afaceristul spune că va intra chiar el în bucătărie şi le va găti clienţilor. Prima reţetă cu care vrea să-şi aştepte oaspeţii este cocoş umplut cu foie gras.

La deschidere, au venit vedete una şi una, printre care Sanda Ladoşi şi Adelina Pestriţu

"Este vorba despre un preparat sofisticat. Ştiu reţeta de la o bună prietenă care are şi ea restaurant. Nu cred că sunt multe persoane în România care au gustat până acum acest fel de mâncare", a mai spus Marcel Toader.

În iulie, Click! a dezvăluit câţi bani a făcut Marcel Toader din scandalurile de după divorţInaugurare cu viţel la proţap

Maeştrii culinari au perpelit la proţap şi un viţel de lapte. "De câteva zile, acest viţel este în centrul atenţiei. A fost asezonat cu ierburi şi uns cu o cantitate impresionantă de unt. Cântăreşte o sută de kilograme. Eu prefer carnea de vită, în general, şi sper să fie şi pe gustul invitaţilor mei, pentru că s-a muncit mult la prepararea lui", ne-a spus Marcel Toader.

Fructele de mare şi carnea de vită, vedete în meniu

În meniu se găsesc preparate din bucătăria internaţională, dar mai ales europeană, mediteraneană, pregătite de un bucătar român care a lucrat în Italia. În local se servesc în special fructe de mare şi carne de vită, iar specialitatea casei este ficatul de raţă. Deşi unele feluri de mâncare au nume sofisticate, preţurile pornesc de la 17 lei, dar pot ajunge şi la 120 de lei pentru un preparat din carne de vită.

FOTO EXCLUSIV Marcel Toader şi-a aşteptat invitaţii la noul său restaurant cu un viţel la proţap

FOTO Ea e noua cucerire a lui Marcel Toader? Cât de sexy e

 
 
Loading...