Ne-a obişnuit să fie o apariţie la evenimentele mondene. Nici miercuri seară, la Gala Riuxandrei Dragomir, Andreea Marin nu a făcut rabat de la eleganţă şi calitate.


Miercuri seara, la Presidential Ballrom, din Pipera au fost acordate premii în cadrul Galei Ruxandrei Dragomir, Fundaţia „Inimi pentru Sport". În cadrul acestui eveniment special, fosta campionă a tenisului românesc a omagiat personalități marcante din televiziune, politică, media, muzică, sport și afaceri.

CLIIMA20140410_0005_1.jpg

Andreea Marin la Gala Ruxandra Dragomir. (Foto: Dorin ConstandaI)

Andreea Marin a primit diploma de excelenţă pentru proiectul "Şcoala Mamelor" iniţiat de Fundaţia "Preţuieşte Viaţa" şi a reuşit să impresioneze publicul cu eleganţa şi rafinamentul său. Dacă celelalte doamne au avut un dress code comun, optând pentru rochii elegante, Andreea s-a remarcat printr-o ţinută clasică, alegând să poarte o redingotă marca Marella, pantaloni negri de la Gucci, bijuterii Swarovski, un clutch de efect, iar sandalele delicate realizate de românca Ana Kaloni au conturat perfect întraga ţinută.

CLIIMA20140410_0006_1.jpg

Andreea Marin la Gala Ruxandra Dragomir. (Foto: Dorin ConstandaI)

"Sunt foarte fericită să văd că proiecte pur sociale, de suflet pentru oameni, care nu au nicio conotaţie comercială, sunt văzute şi apreciate. Practic, ceea ce face "Şcoala Mamelor" de patru ani încoace este să construiască ceva şi pentru mamele din România şi pentrufamillie lor, fără a le cere nimic în schimb. Nu e uşor, dar e o mare satisfacţie", a dcelarat Andreea Marin, pentru Click!

 
 
Loading...