Ce au în comun Monica Iagăr (41 de ani) şi Florentina Opriş (45 de ani)? Un bărbat: Sorin Mărcuş (53 de ani)! Atleta şi afaceristul s-au iubit intens timp de un an şi jumătate, iar anul trecut, la sfârşitul verii, au hotărât să o ia pe căi separate.


Celebrul afacerist nu a avut timp de regrete, întrucât i-a ieşit în cale fosta prezentatoare tv şi, de mai bine de cinci luni, el și Florentina se iubesc ca în adolescenţă. Acum, fosta şi actuala se evită din răsputeri atunci când se întâlnesc, aşa cum s-a întâmplat şi ieri, deși în trecut au fost foarte bune prietene.

Florentina Opriş

Invitate fiind la anunţarea maratonului DHL „Ştafeta Carpaţilor", de la Radisson Blu Hotel, Florentina și Monica au încercat să nu dea nas în nas, aşa că atleta a venit la începutul evenimentului, chiar la 12.30, participând la conferinţă, dar a plecat imediat. N-a vrut să dea nas în nas cu rivala ei, chiar de ziua ei. În schimb, Florentina s-a mulţumit să-şi etaleze tocurile de 12 cm chiar la finalul evenimentului, abia după ora 14.00, când s-a asigurat că fosta iubită a iubitului ei a dispărut. 

CLIIMA20140228_0031_1.jpg

Florentina Opriş şi Sorin Mărcuş (foto: Sever Gheorghe)

Pe cine iubeşte Monica Iagăr: «Mă menţine tânără»

 
 
Loading...