La scurt timp după ce Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR, Lucia Hossu-Longin, membră în Consiliul de Administraţie al TVR când s-a aprobat contractul pentru show-ul Andreei Marin «Preţuieşte Viaţa!», a dezvăluit ce fel de contract a negociat fosta «zână».


«Nu vreau să intru în polemici cu Andreea Marin, dar în audiovizual există unii care se cred deasupra tuturor criteriilor şi valorilor... Nu poţi cere sumele astea uriaşe. N-ai dreptul într-o instituţie plătită din bani publici!», a spus Hossu-Longin, pentru www.ziarulring.ro.

«Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe săptămână... Conţinutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observaţii şi am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceşte trei luni pentru un film sau o investigaţie şi primeşte o sumă de râsul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar după primele ediţii s-a văzut că nu era chiar ce se aştepta», a adăugat ea.

«De ce trebuie să vină Andreea Marin cu o echipă când TVR are angajaţi care pot face totul? De ce să ocupi un etaj întreg, logistică, pentru ce? Şi-a impus echipa ei, de la director de producţie la nu ştiu câţi regizori. Au fost goniţi oamenii de la etajul cinci ai turnului şi împrăştiaţi peste tot ca să se instaleze ea cu echipa ei. Au lucrat cu ea doar unu sau doi angajaţi ai TVR. Ni s-a spus că aşa lucrează Andreea Marin, că ea pune condiţiile, că vine cu echipa ei şi trebuie să i se dea etajul, birourile, calculatoarele. Înţeleg că la pretenţiile ei nu se putea răspunde, că erau deplasate când TVR e financiar la pământ. Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă. Ea şi-a încasat banii, iar oamenii ei mai au de primit o sumă mică», a mai spus Lucia Hossu-Longin, potrivit sursei citate.

Andreea Marin a reacţionat la cele spuse de Hossu-Longin printr-o piostare pa pagina personală de Facebook.

«Mare-i gradina lui Dumnezeu!», a scris ea în dreptul articolului cu dezvăluirile Luciei Hossu.

 
 
Loading...