Despărţirea de Victor Piţurcă pare să-i fi priit Victoriei Blochina, femeia care a făcut parte din viaţa lui secretă timp de 16 ani.


Vica, aşa cum îi spun apropiaţii, este implicată într-o nouă relaţie amoroasă, care merge foarte bine, şi a debutat în lumea televiziunii, fiind coprezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2.
Am încercat s-o descoperim pe femeia blamată de unii, pentru relaţia cu Piţi, şi admirată de alţii, pentru curajul de a-l înfrunta.

Relaţia ta cu Victor Piţurcă te-a adus în centrul atenţiei. Dincolo de această poveste, nu se ştiu multe lucruri despre tine. Te-aş ruga să îmi spui chiar tu cine este Victoria Blochina.

Mă puneţi într-o situaţie delicată, fiindcă nu-mi place să vorbesc despre mine prea mult. Mă limitez în a spune că sunt o mamă care a avut curajul să intre în conflict cu o persoană publică, puternică din punct de vedere financiar. Nu e un lucru uşor, credeţi-mă, dar pentru copilul meu aş face orice şi sper din inimă să fiu un exemplu de curaj pentru multe alte femei aflate în situaţia mea.

Departe de mine gândul de a te pune în situaţii delicate, dar nu putem ocoli acest subiect. Cum l-ai cunoscut pe Piţi?

Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi a fost dragoste la prima vedere.

O dragoste la prima vedere care a dus la o relaţie de 16 ani. Care e cea mai frumoasă amintire din toată acea perioadă?

El nu era obişnuit să dăruiască flori până să ne cunoaştem. Prima dată, mi-a trimis un mare coş cu trandafiri roşii şi mi-a scris o felicitare în care spunea aşa: "Te iubesc cel mai mult pe lumea asta".


Îi simţi lipsa din viaţa ta?

Să nu uităm că am acasă o "copie" în miniatură. Acum, privind la toată povestea noastră, consider că am avut foarte mare noroc să întâlnesc un bărbat foarte special, care m-a făcut să-l iubesc. Nu vedeam nici un defect, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Sincer, nu-i duc lipsa fostului meu iubit, dar mi se pare dureros că mă urăşte. Lucrurile astea se răsfrâng asupra copilului nostru.

Te deranjează că ţi se spune "Vica lui Piţurcă"?

Nu mă deranjează, pentru că eu nu am fost "amanta" lui Piţurcă, ci iubita lui. Adică "Vica lui Piţurcă". Chiar aşa ne şi prezentam câteodată.

Eu îţi voi spune simplu Vica. Ce a moştenit Edan de la tine şi ce a moştenit de la tatăl lui?

De la mine, doar simţul umorului. Restul e 100% tatăl lui, şi aspect fizic, şi caracter, absolut tot. Până şi zodia - sunt tauri amândoi.

Vica, eşti implicată în vreo relaţie în acest moment?

Este cineva deosebit în viaţa mea. Asta este tot ce vă pot spune.

Speram să aflu mai multe, eşti prea secretoasă... Crezi în instituţia căsătoriei? Ţi-ai dori să faci pasul ăsta?

Nu am avut ocazia să am o familie încă, deci nu vă pot spune dacă eu cred sau nu în căsătorie, neavând propria experienţă. Poveşti am auzit, exemple am, dar atât, şi nu poţi trage concluzii aşa. Eu ştiu doar că-mi place să am lângă mine un bărbat puternic şi serios, care să mă facă să mă simt iubită şi în siguranţă, iar eu mă simt fericită aşa cum sunt acum.

Din ce spui, înţeleg că noul tău iubit este un bărbat cu intenţii serioase. Dar există vreo şansă să te împaci cu Piţurcă?

Nu cu aceleaşi statut, adică cel de iubită, dar aş vrea să ne împăcăm, fiind părinţii lui Edan. Îmi doresc o relaţie civilizată.

Cum te vezi peste zece ani?

E greu să răspunzi la această întrebare... Câteodată, nu ştim ce se întâmplă de azi pe mâine. Sper doar să fiu sănătoasă, să-i fiu alături lui Edan şi să-l sprijin mereu.

Propunerea Antenei 2 de-a te coopta în echipa emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii" te-a luat prin surprindere? Te-ai gândit vreodată că ai putea face o carieră în televiziune?

Da, m-a surprins la modul cel mai plăcut cu putinţă. A fost o mare provocare pentru mine şi m-a copleşit încrederea pe care mi-au acordat-o. Să prezinţi o emisiune live, fără o mare experienţă pe sticlă, nu e puţin lucru. La asta se mai adaugă şi faptul că "Telefonul de la miezul nopţii" nu este un format de divertisment şi atât, ci o emisiune despre viaţa reală a românilor, cu dramele lor, cu bucuriile lor. Nu e nimic regizat, nu ştim cine o să sune şi în ce problemă.

Trebuie să te concentrezi şi să te apleci asupra acestor oameni care telefonează, trăgând speranţa să audă un sfat bun. Este o uriaşă responsabilitate, în fond. Legat de cariera în televiziune, eu acum sunt la început. Acum pot doar să muncesc şi să învăţ de la cei mai buni.

O femeie frumoasă şi puternică, Vica a devenit repede un personaj monden răsfăţat de presă, care o curtează asiduu. Are 37 de ani, s-a născut în Lituania, dar trăieşte de aproape 20 de ani în România. Spune despre ea că are fler de lider şi cel mai important proiect din viaţa ei este fiul său, micuţul Edan.

S-a născut la 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania;
Pe părinţi îi cheamă Irena şi Valerij. "Mama a fost manager de hotel, iar tata, scafandru";
Are un frate în vârstă de 30 de ani, pe care-l cheamă Marec;
A absolvit Cyprus College of Tourism şi Facultatea Bioterra, Management-Agroturism;
Când era mică, îşi dorea să devină balerină;
Sfatul cel mai de preţ primit de la părinţi: "Mama spunea că ai două urechi şi o singură gură: asta ca să auzi de două ori mai mult decât să vorbeşti";
Primul sărut? "A fost cu un coleg de clasă, în tabără. Mindaugas îl chema";
Un scurt CV: "Mamă de copil şi prezentator la «Telefonul de la miezul nopţii» (Antena 2), alături de Andrei Duban";
Cea mai recentă carte citită e "Secretele succesului", de Dale Carnegie;
Hobby-uri: "Îmi place să prepar creme acasă: nontoxic, bio şi foarte ieftin";
Pleacă des în vacanţe: "În ultimele trei săptămâni, am fost în Grecia, Cipru şi Anglia";
 În câteva cuvinte se descrie astfel: "Nu merg cu turma, sunt lider. Sunt curajoasă şi îmi place să cred că sunt şi altruistă";
Planul de viitor cel mai important este să-şi educe copilul să fie... OM. "Edan este prioritatea mea şi fac tot ce pot să-i ajut pe cei din jur";
Se menţine în formă practicând yoga (stilul ashtanga).


 
 
Loading...