Ioana Popescu a vorbit în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos" despere noaptea de sex pe care a petrecut-o cu Răzvan Raţ.


CITEŞTE ŞI

Ioana Popescu, slobodă la gură despre fotbaliştii cu care s-a culcat - VIDEO

Ioana Popescu face un top al fotbaliştilor care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului, iar Răzvan Raţ este tocmai pe locul opt. În emisiune la Capatos a vorbit despre performanţele sexuale ale lui Raţ şi despre singura noapte pe care a petrecut-o cu acesta. 

Ioana: Când l-am cunoscut nu era însurat. Eu nu iau bărbaţii altor femei. Prin 2004 s-a petrecut. El a încercat să ia legătura cu mine printr-o prietenă de-a mea care ţinea legătura cu Marica.

Capatos: Deci ţi-a făcut lipeala prietena ta.

Ioana: Nu mă gândeam la ceva serios. Credeam că o să vorbesc aşa cu el şi o să mă plictisesc. Am început să vorbesc cu el şi m-a surprins foarte tare. Vorbea corect româneşte. La un moment dat am mers în oraş şi l-am dus pe Răzvan în club. Până atunci nu ieşisem cu mulţi fotbalişti. Când a fost văzut în club, au sărit oamenii pe el. Am plecat într-un alt club mai retras. La un moment dat am plecat să ne vedem cu Marica. Am ajuns la Raţ acasă şi am văzut acolo vreo 10 perechi de pantofi cu tocuri. El îmi spusese că este singur şi că s-a despărţit de ea. S-a purtat foarte bine cu mine.

Răzvan Raţ a fost „gustat” de Ioana Popescu

Capatos:
Păi tu zici că nu ai putut să te abţii şi i-ai făcut sex oral.

Ioana: Nu direct. M-a zăpăcit. Prima dată când m-am văzut cu el nu vroiam să am nicio relaţie.

Capatos (ironic): Păi de ce e pe locul 8? Nu este un bun fundaş?

Ioana:
Nu despre asta este vorba. Eu am făcut topul după cum mi-ar place mie să fie un bărbat. În primul rând m-a dezamăgit pentru că după ce a ţinut ce putea obţine, m-a degajat. Actul sexual în sine nu a existat. Eu nu am fost satisfăcută. Mi-a plăcut aşa de el. Chiar vreau să spun că mi-am pierdut brăţara de argint de la mama şi cred că este la el în casă.

"Am făcut sex oral nebun. Nu ştiu ce am avut în cap dar nu l-am lăsat să intre în mine. Am finalizat actul cu mâinile. A terminat ca o explozie. Dacă sunteţi curioşi de ce ne-am certat, el a aflat că sunt jurnalistă" scrie Ioana despre Raţ, în topul său, care apare în revista Star.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: