În ultimele două luni nu au mai fost văzuţi împreună. Ba chiar au apărut informaţii cum că Giovanni Francesco ar fi în relaţii nu tocmai „colegiale" cu o tânără de la postul tv Music Channel pe care îl conduce. Ioana Băsescu a demonstrat însă că nu a pus la inimă presupusa escapadă a iubitului ei şi s-a afişat cu Giovanni la nunta surorii ei.


La cununie, singură, la biserică, singură. Se părea că zvonurile privind despărţirea Ioanei Băsescu, 35 de ani, de Giovanni Francesco se adeveresc. Surpriză însă: deşi a sosit la Palatul Snagov tot singură, cuplul Ioana-Giovanni s-a „reunit" la câteva minute după începerea petrecerii şi s-au distrat toată noaptea împreună. Dovadă stă o fotografie pe care a postat-o ieri Elena Băsescu pe Internet, în care apare alături de Ioana şi Giovanni. Mesajul de pe reţeaua twitter: „Sora mea şi iubitul ei, Giovanni".

Dar cine e cea care a provocat tensiuni în cuplu în ultima vreme? O cheamă Gebi Iordache şi lucrează la televiziunea unde şef este iubitul fiicei preşedintelui. Din postul de VJ, la Music Channel, ea a fost promovată în cel de responsabil PR.

La începutul lunii iulie, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Giovanni alături de Gebi Iordache.


Tânăra de 22 de ani şi Giovanni Francesco s-au întâlnit la câteva minute după ce au fost fotografiaţi pe stradă vorbind la telefon.

Surse din interiorul postului de televiziune au povestit atunci pentru Click! că Gebi s-ar fi schimbat mult în ultima vreme, de când este „preferata şefului" şi a început să se comporte ca o patroană.

Se pare însă că omul de afaceri a reuşit să o convingă pe Ioana că între el şi Gebi a fost doar o relaţie...profesională iar lucrurile în cuplu au reintrat în făgaşul normal înainte de nunta Elenei.

A aflat în iulie că Giovanni a călcat strâmb

La începutul lunii iulie, exploda știrea că Ioana Băsescu s-a despărţit de Giovanni după ce ar fi aflat că acesta e în relaţii mult prea apropiate cu o angajată. Click! i-a surprins pe cei doi la o întâlnire.

Emoţiile tatălui care-şi mărită fata

N-a fost uşor să fie socru mic nici chiar pentru Traian Băsescu. Preşedintele a trăit emoţii mari în ziua nunţii mezinei lui.

A trecut de la exuberanţă şi fericire la stări de tristeţe, apoi la resemnare, ca orice tată care îşi conduce fiica la biserică în ziua nunţii ei.

Toate aceste stări au fost surprinse de camerele fotoreporterilor Click! Se vede treaba că plecarea „fetei lu’ tata” la casa ei i-a adus lui Traian Băsescu momente de bucurie, dar şi de melancolie.


 
 
Loading...