De la INML a venit rezultatul final al analizei toxicologice în cazul Mădălinei Manole. Legiştii au constatat că artista a înghiţit doar Furadan. Nu au fost găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit. Confirmarea a fost făcută, pentru MEDIAFAX, de către directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.


Carmen Harra: «Am greşit când am spus că Mădălina nu s-a sinucis»«Mădălina Manole a murit, eu am rămas în viaţă!»Petru Mircea: «Carmen Harra îşi face publicitate pe seama Mădălinei»

"Nu am descoperit alcool în sânge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a spus Dan Dermengiu.

El a spus că, în acest moment, nu se poate stabili concentraţia pe care o avea pesticidul când a fost ingerat.

"Nu putem stabili care a fost concentraţia pe care o avea Furadanul ingerat de artistă. Am cerut procurorilor să ne trimită o probă din flaconul de Furadan ridicat din casa Mădălinei Manole pentru a putea compara dacă produsul ingerat are aceeaşi concentraţie cu cel din flacon", a arătat directorul general al INML "Mina Minovici".

Mădălina Manole, amanta unui pilot la 18 ani!

Carmen Harra şochează: "Soţul şi soacra au târât-o pe Mădălina pe scări. I-au turnat pe gât Furadan"

Din punctul de vedere al legiştilor raportul în cazul Mădălinei se consideră încheiat, singura problemă rămasă de clarificat fiind legată de concentraţia de Furadan.

În urmă cu două săptămâni, surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Mădălina Manole mâncase mult înainte să înghită Furadan, ceea ce a scăzut concentraţia soluţiei.

"Furadanul în stare pură este o substanţă solidă. În agricultură este folosit în soluţie. Soluţia se realizează prin dizolvarea Furadanului solid într-un solvent. Soluţia obţinută poate avea o concentraţie mare, să zicem 90%, dar niciodată sută la sută ca substanţa pură", au precizat experţi din cadrul anchetatorilor.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, potrivit unor surse judiciare.

Citeşte şi:

Face din săpun statuia Mădălinei Manole

Văduva lui Şerban Georgescu despre Mădălina: «Lăsaţi-o în pace, nu o mai chinuiţi!»

Culmea nesimţirii: reclame online cu Mădălina Manole moartă!


 
 
Loading...
Citeste tot despre: