Mirela Stoian, interpreta personajului "Lila" în programele realizate altădată de "Vacanţa Mare", trece prin momente dificile de când trupa s-a destrămat.


Invitată într-o emisiune tv, actriţa a dezvăluit că se descurcă foarte greu cu banii de când nu mai colaborează cu foştii colegi.

"Pe vremea când lucram la Vacanţa Mare aveam salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Atunci imi faceam toate mofturile, faceam cadouri, nu m-am asteptat sa se termine atat de brusc. Apoi am incercat sa intru la un post de televiziune cu muzica etno, dar nu eram in domeniul meu. Nu stiam lumea si nici talent muzical nu aveam", a povestit Mirela Stoian.

"Apoi am incercat sa imi castig traiul din teatru independent, dar s-a dus. Acum traiesc din ajutorul celor care ma iubesc si deplang de pe margine esecul meu. Sora si parintii ma ajuta. Mi-am plans de mila, am strigat de disperare. Stiu ca mai am multe de dat. Ma intreb deseori daca am murit si... nu-mi dau seama", a mai spus "Lila".

"Eu am vorbit ultima oara cu baietii (colegii din "Vacanta Mare" - n.r.) acum cinci ani, in aprilie, si mi-au zis «ne vedem in toamna», dar nu s-a mai intamplat niciodata. Din ziare am aflat cu tristete, cu mahnire ca Vacanta Mare ia o pauza. De atunci sunt şomeră", a continuat Mirela Stoian, care a precizat că nu a păstrat legătura cu Mugur Mihăescu.

"Sunt mahnita ca dupa 10 ani impreuna nimeni nu mi-a spus "multumesc" sau sa primesc un avertisment. Daca el nu a vorbit cu mine, de ce as face-o eu? Mugur nu m-a sunat niciodata de atunci. Cu restul vorbesc si chiar am mai jucat piese de teatru impreuna. Regret ca am plecat de la Pro TV atunci cand cei de la Vacanta Mare m-au gasit acolo si au vrut sa ma ia la Kanal D", a povestit "Lila".

Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu, fondatorii trupei "Vacanţa Mare".

CLIIMA20120904_0026_1.jpg

Grupul Vacanţa Mare, adică Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu.


 
 
Loading...