Profesor de pian la Colegiul Naţional "George Enescu" din Bucureşti, Mădălin Voicu junior a fost prezent miercuri în studioul emisiunii "Ora de kempo" de la Activ efem.


El i-a explicat moderatorului talk show-ului, profesorul Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc, cum vede situaţia actuală din învăţământul românesc. "Salariile sunt din ce în ce mai mici. Fac parte din categoria profesorilor care se duc cu dragoste şi pasiune la şcoală chiar dacă munca noastră nu este răsplătită aşa cum se cuvine".

Legat de influenţa pe care sportul a avut-o în gândirea şi educaţia sa, Voicu junior a arătat: "Sportul şi muzica sunt înrudite, sunt surori. Pentru a atinge performanţa, necesită muncă, pasiune, tenacitate. Vreau neapărat să vin la kempo să îmi depăşesc anumite temeri. Vreau să învăţ să dau cu pumnul atât metaforic cât şi literalmente", spune Mădălin Voicu junior, completat de Amatto Zaharia:

CLIIMA20120315_0020_1.jpg

Mădălin Voicu junior şi Amatto Zaharia

"În ultimul an, tot mai mulţi artişti au venit la kempo printre care Adrian Enache, Daniela Gyorfi, Kamara, Claudia Pătrăşcanu, Diana Bişinicu sau Tavi Colen. Absolut toţi sunt incredibili, pasionaţi de sport şi au un tonus muscular foarte bine pus la punct. Mai nou, la iniţiativa departamentului de presă al Federaţiei Române de Kempo, condus de Clara Ilie, am lansat un program prin care jurnaliştii vor avea acces gratuit la antrenamentele de kempo organizate în mod exclusiv pentru ei. Activitatea şi problemele cotidiene ne arată în mod categoric ca în ziua de azi este absolut obligatoriu ca orice persoană care lucrează cu publicul să aibă câteva cunoştinţe elementare de autoaparare-kempo", a subliniat Amatto Zaharia.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: