Doctorul Marek Vâlcu a vorbit într-un recent interviu despre felul în care a decurs flagrantul în urma căruia Oana Zăvoranu a fost reţinută de poliţie.


El a explicat ce fel a ajuns să fie şantajat de Oana Zăvoranu şi a specificat faptul că regretă unele alegeri pe care le-a făcut în carieră, cu privire la serviciile prestate pentru vedete.


«M-am consultat cu un avocat, i-am arătat mesajele, i-am spus că din 2000 până în 2011 Oana Zăvoranu a fost pacienta mea, că i-am făcut mai multe intervenţii chirurgicale, că nu a plătit pentru ele şi s-a arătat mulţumită de rezultatul acestora. Avocatul mi-a spus că problema este de natură penală şi m-a sfătuit să-i fac reclamaţie la poliţie. Am mers acolo, s-a organizat flagrantul şi au fost marcaţi banii. În ziua în care i-am spus că îi dau banii, Oana m-a sunat şi m-a întrebat dacă sunt la clinică.I-am menţionat că sunt la Piaţa Muncii, să vină acolo. Am ajuns şi totul s-a petrecut într-o parcare din zonă. "Am luat plicul cu bani şi am urcat în maşina Oanei. În SMS-uri ea nu mi-a zis nimic despre mediere. Habar nu aveam că va exista o mediatoare. Noi nu mediam nimic. Oana a numărat banii şi a zis că e OK. Apoi am pus-o să scrie şi să semneze că nu mă va mai denigra şi că nu mai are nicio pretenţie de la mine. Asta a fost tot. Am înregistrarea făcută cu telefonul meu», a spus Marek Vâlcu, pentru www.ziarulring.ro.

Pe lângă aceste lucruri, doctorul Vâlcu a dorit să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi avut vreo legătură cu scandalul silicoanelor de la Spitalul de Arşi.

«Niciodată nu am pus silicoane la spital, niciodată nu am lucrat la Spitalul de Arsuri şi niciodată nu am decontat la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate vreo intervenţie estetică. S-o fi gândit că e la modă să legi numele esteticienilor de scandalul de la «Arşi». De acum înainte nu mai operez niciodată pe barter de imagine. M-am lecuit definitiv», a mai spus el.

 
 
Loading...