Românul care i-a dat pe spate pe britanici în 2011, după ce a participat la concursul „Britain’s Got Talent” („Britanicii au talent”, n.r.), a devenit o adevărată vedetă internaţională. Succesul pe care l-a avut în competiţie i-a schimbat radical viaţa lui Razy Gogonea. A ajuns să câştige între 2.500 de lire şi 5.000 de lire sterline, pentru un show de numai două minute şi jumătate.


În urmă cu doi ani, românul Razy Gogonea (30 de ani) făcea furori la concursul „Britain's Got Talent", versiunea britanică a emisiunii „Românii au talent". Numărul său de breakdance, inspirat din filmul „Matrix", a lăsat cu gura căscată nu doar juriul, ci şi publicul.

În finală, Razy s-a clasat pe locul patru, o performanţă care i-a adus celebritatea în Marea Britanie şi nu numai. I-a crescut cota ca artist, astfel că acum Razy câştigă sume frumuşele de bani, la care nu a visat niciodată. Pentru un dans breakdance, care durează doar două minute şi jumătate, el încasează între 2.500 şi 5.000 de lire sterline (3.000-6.000 de euro).

Aşa arată afişul la spectacolele lui

CLIIMA20130517_0131_1.jpg

Razy se iubeşte cu o englezoaică (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

După ce a devenit faimos, Razy a fost invitat să susţină reprezentaţii în ţări în care nu se gândea că va ajunge vreodată, cum ar fi China, India sau Rusia. Veniturile obţinute i-au asigurat şi un trai mai bun, astfel că Razy şi-a cumpărat de curând maşina visurilor sale.

Şi-a luat maşina visurilor, Ford Focus Zetec S

CLIIMA20130517_0132_1.jpg

Razy se iubeşte cu o englezoaică (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

„Este un Ford Focus Zetec S, cu motor eco boost turbo, construit la comandă. L-am comandat pentru gadgeturile pe care le-am pus pe ea. Are tapiţerie roşie cu gri din piele, kit turbo, comandă vocală, efectuează comenzi telefonice sau radio din voce şi are parcare automată, adică se parchează singură, fără ca eu să pun mâna pe volan, iar genţile de aliaj sunt vopsite în alb", ne-a spus, mândru, Razy, care acum lucrează la un proiect complex alături de trupa lui, formată din încă doi români şi două englezoaice, dintre care una este logodnica lui, Ruthie.

„«Cirque Matrix» este un variete cu de toate, de la breakdance, streetdance, muzică live, UV light show, fire show şi capoeira", ne-a mai spus Razy. Pentru că este foarte ocupat cu acest proiect, el şi-a amânat până acum nunta de trei ori. Razy este decis, însă ca în iarnă să se căsătorească cu Ruthie. 

 
 
Loading...