Lui Radu Mazăre nu-i plac vacanţele tihnite. Primarul de la malul mării s-a dus până la capătul lumii, în Papua Noua Guinee, ca să trăiască la fel ca în filmul “Laguna albastră”.


Citeşte şi:

Mazăre se dă cu zmeul la capătul Pământului

Mazăre umblă cu amica fiului său

Mazăre s-a săturat de confort şi s-a refugiat peste mări şi ţări într-un loc izolat de civilizaţie. Playboy-ul din Constanţa, obişnuit cu luxul locuinţei sale de pe malul mării a stat fără curent electric şi fără telefon mobil două săptămâni în mijlocul Oceanului Pacific.

„Ăia acolo nu au nici un fel de confort, nici curent electric, nici acoperire GSM. Vânează peşti cu suliţa şi-i mănâncă, iar desertul sunt bananele şi mango. N-am stat la nici un hotel de lux, ci pe o barcă împreună cu frate-miu Miţă şi cu un prieten australian", ne-a povestit Radu Mazăre.

Se pare însă că şi fosta sa iubită Roxana i-a fost alături în Papua.


„Am înotat între rechini de peste 4 metri şi n-am păţit nimic, dar m-am ales cu zgârieturi groaznice. Cineva chema rechinii cu o sticlă de plastic, scoţând nişte sunete la care rechinii sunt foarte receptivi, noi stând lipiţi de recif pentru că rechinul nu atacă lângă recif, ca să nu se rănească. Când am ieşit afară aveam costumele scrijelite, eram zgâriaţi. Ca să stai la 30 de metri sub apă şi să ai rechinul de trei, patru metri în faţa ta este o senzaţie", povesteşte Mazăre.

S-a întors la civilizaţie şi a dat iama în mall


Acum câteva zile, imediat ce a ajuns în ţară, Radu Mazăre s-a apucat să bată mall-urile bucureştene.

„Mă uit şi eu la haine, nu vreau să-mi iau nimic. Nu tuşesc dacă îmi cumpăr haine din ţară, dar doar compar marfa de aici cu cea pe care am văzut-o în Malaezia, unde am făcut escală ca să ajung în Papua. Trebuie să fii la curent şi cu ultimele tendinţe, nu-i aşa?", şi-a justificat primarul periplul prin magazine.


Răducu s-a relaxat în Amsterdam


Radu Mazăre şi-a lăsat acasă toată gaşca de prieteni, inclusiv pe fiul său, Răducu. Nici noua sa iubită, Elena, n-a avut un tratament mai privilegiat ca Răducu, rămânând la Constanţa.

Radu jr. n-a suferit prea tare că n-a vizitat Papua Noua Guinee, refugiindu-se în Olanda, la Amsterdam, pentru câteva zile.

Vezi şi:

«Cumnata»
lui Radu Mazăre a defilat cu sticla-n cap pentru 100 de lei!

Radu
Mazăre a făcut prima dată sex în clasa a XI-a - VIDEO

Băiatul
lui Radu Mazăre, manechin la 16 ani


 
 
Loading...
Citeste tot despre: