E una dintre puţinele blonde din showbiz care nu are vreo operaţie estetică. Dar are un iubit fotbalist, pe Ciprian Marica, iar asta n-o scuteşte să apară prin revistele de scandal cu diverse "mărunţişuri".


Cu toate acestea, Ilinca Vandici, căci despre ea este vorba, încearcă, pe cât posibil, să-şi ţină viaţa personală departe de ochii presei.

Oricum, e foarte ocupată. Prezintă, emisiunea "Ministerul de secrete" (duminică, 18.00, Antena 2) şi joacă şi în telenovela "Narcisa sălbatică" (luni-joi, 20.30, Antena 1).

Vezi şi:

Marica a înjurat de 50.000 €!

Vandici, la emisiuni în haine second hand

Am citit că te-ai pus bine cu "soacra" (mama lui Ciprian Marica, n.r.). Cum ai cucerit-o?
Nu asta era intenţia, de a mă pune bine. Cred că oamenii de calitate se apreciază între ei.

Se scrie ba că eşti cu Marica, ba că nu! De ce eviţi să faci publică iubirea voastră?
Pentru că e a noastră şi nu o împart cu nimeni. Nu am de ce. Nu îmi place să vorbesc în presă despre subiectul ăsta. Ţine de mine şi de el. Atât!

Joci în "Narcisa sălbatică". El ce a zis? A întrebat dacă asta va presupune scene tandre cu vreun actor?
Da, joc în "Narcisa" de două luni deja, iar el a fost foarte încântat şi mândru de reuşita mea profesională.

CLIIMA20101202_0073_1.jpg

Blonda îşi petrece majoritatea timpului pe platourile de filmare ale telenovelei de la Antena 1

Chiar, dacă rolul ar cere să te săruţi cu un coleg de filmare, ai cere acceptul lui Ciprian?
În situaţiile de genul acesta trebuie să fiu atentă atât la sentimentele noastre şi la relaţia nostră cât si la ceea ce înseamnă profesia mea. Ar trebui ca publicul şi presa să ajungă la nivelul în care să reuşească să facă o diferenţă între film şi realitate. Nu am inventat noi gaura în macaroană. Sunt actori mari de la Hollywood care fac asta fără nici o problemă, cu profesionalism, atât timp cât este prevăzut în scenariu şi au viaţă personală detaşată de profesia pe care o au.

CLIIMA20101202_0072_1.jpg

Alături de iubitul ei, Ciprian Marica

Dacă eşti ofertată, acum, mai accepţi pictoriale sexy în reviste?
Acum, sincer, nu am timp, chiar dacă aş fi ofertată. Însă, în mod normal, nu aş avea de ce să refuz, mai ales dacă e vorba de pictoriale sexy.

Se scrie despre tine prin reviste că esti fiţoasă pe la evenimentele mondene, din acest motiv stai singură. O publicaţie te-a surprins singură pe canapea, bosumflată. Nu ai prieteni?
Foarte amuzantă concluzia asta. Din punctul meu de vedere şi al persoanelor cu care intru în contact, tocmai asta e surpriza... că nu sunt fiţoasă. Că am fost surprinsă singură pe o canapea la un eveniment este pentru că am venit ultima şi m-am aşezat acolo unde era loc, pentru că nu obişnuiesc să mă bag în sufletul oamenilor. Chiar dacă am stat acolo am socializat cu majoritatea invitaţilor. Eu sunt tot timpul sociabilă şi sunt înconjurată de prieteni.

CLIIMA20101202_0074_1.jpg

La ziua de naştere a celei mai bune prietene

Când ai plâns ultima dată şi de ce?
Am plâns de fericire ultima oară, cu mama la telefon, în momentul când am luat rolul în "Narcisa Sălbatică".

Dintre Monica Co­lumbeanu, Bianca Dră­­guşanu şi Sânziana Buruiană, pe care dintre ele ai dori să o ai prietenă, dacă s-ar putea?
Păi, păi, păi... pe nici una. Pe Maia Morgenstern mi-ar plăcea să mi-o apropii, dacă s-ar putea vreodată.

Ce nu ai şi ţi-ar plăcea să ai?
Eee, o vilă cu piscină, un Porshe... Asta-i bună... Hm... Ce nu am şi mi-ar plăcea să am...mi-ar plăcea ca lumea să nu mai fie atât de rea într-un mod gratuit şi să nu mai caute să vadă ce e în curtea vecinului.

Despre ea:

Ne-a declarat că e mulţumită de aspectul ei fizic şi că nu ar vrea să schimbe nimic la ea. O singură dorinţă ar avea Ilinca: şi-ar fi dorit să se nască talentată la scris, să poată aşterne pe hârtie poezii.

* S-a născut la 17 iunie 1986, la Oradea;
* Mai are o soră, Natalia (27 de ani);
* E absolventă a Facultăţii de Management şi Marketing (Universitatea Româno-Americană) şi e în ultimul an la master (Managementul strategic al firmei);

* Când era mică, se visa actriţă;
* Ultima carte citită: "«Northern Lights», scrisă de Philip Pullman. E cel care a scris şi trilogia «Busola de aur»";

CLIIMA20101202_0071_1.jpg

Într-o vacanţă în Stuttgart, la grădina botanică

* Nu este superstiţioasă din fire: "Nu cred în semne ale superstiţiei. Părerea mea e că asta arată slăbiciunea oamenilor sau neîncrederea în ei. De obicei, suntem tentaţi să găsim câte o explicaţie pentru orice ni se întâmplă rău sau mai puţin plăcut în viaţă";

* Nu exclude posibilitatea ca, pe viitor, să se perfecţioneze în tainele actoriei: "Dacă voi avea susţinere şi aprecieri din partea persoanelor în măsură să aibă o părere în acest sens, atunci e posibil să încerc să mă perfecţionez şi în domeniul ăsta. Deocamdată mă descurc foarte bine în stadiul în care sunt";

* I-ar fi plăcut să aibă talent literar: "Aş fi vrut să am capacitatea artistică de a pune pe hârtie versuri sau proză".

Citeşte şi:

Ilinca Vandici: «Numai mama şi iubitul meu mă ştiu dezbracată»

Ilinca Vandici: «Stau foarte bine cu dragostea»

Ilinca Vandici: «Mama e fericită când mă vede la TV»

 
 
Loading...