În această seară, pe Antena 1, va debuta showul "Românii au artişti". În cadrul emisiunii, Mihai Bendeac şi CRBL vor readuce la viaţă cele mai îndrăgite şlagăre şi sketch-uri celebre. Filmările pentru prima ediţie nu au fost lipsite de peripeţii. Bendeac a fost "curtat" de o vacă, animalul trăgându-l insistent de pantaloni.


Cei doi au acceptat provocarea de a cânta în duet celebra melodie "Mă dusei la târg". Îmbrăcaţi în straie populare, cu ii, iţari, bundiţe şi brâu la mijloc cei doi s-au pregătit ca la carte, iar pentru a reda cât mai bine textul piesei au avut o "recuzită" extrem de neobişnuită. Spre şocul celor aflaţi la filmare, pe platou au apărut rând pe rând tot felul de animale de la cele mici, pui, raţă sau gâscă până la oaie, porc, cal sau chiar o vacuţă.

Aceasta din urmă a fost cucerită de actorul Mihai Bendeac şi a încercat să îi atragă atenţia. S-a apropiat de el, l-a mirosit câteva clipe şi a început să îl tragă de pantaloni, doar-doar va căpăta atenţia dorită.

Vaca s-a apropiat de Mihai Bendeac, iar acesta a fost de-a dreptul şocat

CLIIMA20130410_0153_1.jpg

Vaca s-a apropiat de Mihai Bendeac, iar acesta a fost de-a dreptul şocat (foto: Antena 1)

"Eu m-am distrat sănătos şi înainte de filmarea propriu-zisă când am aflat de la Bendeac cum vrea să facă acel moment. E o echipă frumoasă acolo care îşi doreşte să ofere publicului ceva inedit. Întreg proiectul e deosebit în sine şi cred că oamenii au nevoie de acest divertisment sincer, curat, de muzică, dans şi umor", a declara CRBL.

Animalul a început să îl tragă insistent de pantaloni

CLIIMA20130410_0154_1.jpg

Animalul a început să îl tragă insistent de pantaloni (foto: Antena 1)

Tot în această ediţie, telespectatorii le vor vedea pe Delia şi Angela Similea interpretând împreună "Casa mea". Mihai Bendeac va interpreta "Ştrengarul" şi, alături de Gabriel Cotabiţă, "Dorul".

O serie de sketch-uri savuroase îi aşteaptă pe cei de acasă, precum "Numele la nuntă", "În lojă" sau "Să nu fim geloşi".

Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău, Cristina Stamate sunt doar câţiva dintre actorii îndrăgiţi pe care telespectatorii îi vor vedea astăzi la "Românii au artişti".
 
 
Loading...