Gata, s-a decis! Oana Lis şi-a învins în sfârşit frica de bisturiu. După ce Click! a publicat în exclusivitate prima fotografie cu sânii vedetei, surprinşi în toată splendoarea lor la piscină, Oana îşi pune zilele acestea silicoane, pentru a avea un bust mai ferm.


La 33 de ani, Oana Lis vrea să concureze cu divele siliconate din showbiz. Soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, are de gând să mai dea jos din kilograme şi acum îşi doreşte şi un bust mai ferm.

După ce a fost surprinsă în exclusivitate de fotoreporterii Click! cu pieptul dezgolit, la piscină, Oana a spus că şi-ar dori să-şi corecteze sânii cam lăsaţi, dar se teme de medic: „Mi-e frică şi de stomatolog, da barem de o operaţie la sâni".

Surse din anturajul soţiei lui Viorel Lis ne-au dezvăluit însă că ea a semnat zilele acestea un contract cu o emisiune televizată, care o va duce la un medic estetician cunoscut pentru a-i pune mult-aşteptatele silicoane.

Totuşi, chirurgul estetician Călin Doboş, care a consultat-o deja, spune că, în cazul sânilor lăsaţi, implantul cu silicon nu este o soluţie, pentru că acesta nu ridică sânii. Soluţia este ridicarea sânilor.

„Chiar dacă în primele 4 luni sânii arată bine, după 7 luni de la implantarea siliconului, aceştia se lasă. Eu consider că, în primul rând, Oana are nevoie de o liposucţie la nivelul abdomenului. Apoi, grăsimea corect recoltată şi preparată se poate reinjecta în sâni. Acest lucru are trei beneficii: se modelează silueta, mărirea sânilor accentuează talia, iar grăsimea nu e la fel de grea ca siliconul", a explicat dr. Doboş. Specialistul a mai spus că, de obicei, la 3 - 4 luni de la liposucţie, pacientul slăbeşte, dacă are o dietă corespunzătoare.

„În cazul în care Oana îşi pune mai întâi implanturi şi, apoi, vrea să slăbească nu e deloc bine", a încheiat medicul.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: