Cum treci de porţile studiourilor de la Buftea, în faţa ta se deschide o altă lume. Lumea de la 1900 din "Aniela", serialul de epocă de la ACASĂ.


Conacul familiei Vulturesco se ridică impunător, iar dincolo de pragul lui, oamenii roiesc fără întrerupere, pregătind filmările acelei zile.


Am găsit-o pe Adela Popescu, cea care o interpretează pe Aniela, aşteptându-ne gata să ne arate fiecare încăpere. Am aflat că se filmează în trei platouri în interior, plus o casă unde se află Institutul de fete, condus de Aretia (Florina Cercel).


Vezi GALERIA FOTO!


Pentru exterioare, se filmează în Buftea pe Strada Franceză, la Palatul de la Mogoşoaia, pe domeniul de la Goleşti, la Palatul Ştirbey şi la Joiţa.


"Decorurile, care au fost create de Oana Radu, reproduc exact perioada de la 1900. Când păşesc aici, devin Aniela acelor vremuri. E un sentiment copleşitor", spune Adela.


Excursie la Paris, pentru fani

Primul serial de epocă lansează un superconcurs în noiembrie. Toţi cei care vor urmări episoadele difuzate ACASĂ de luni până joi, de la ora 20.30, pot câştiga o vizită pe platourile de filmare, dar şi marele premiu: o excursie la Paris, pentru două persoane.

Între 2 - 27 noiembrie, de luni până joi, la finalul fiecărui episod, va apărea o întrebare din conţinutul acestuia. Trebuie să trimiteţi răspunsul corect pe pagina specială de concurs de pe www.acasatv.ro.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: