Prezentatorii matinalului de la Antena 1 şi a emisiunii X Factor au ajuns la Londra, în culisele celebrei emisiuni.


Răzvan și Dani au fost la Londra, într-o "vizită de lucru", unde au întâlnit câteva celebrități ale X Factor-ului britanic și au pătruns în culisele acestui megashow. Ei i-au întâlnit acolo pe Dermot O'Leary, prezentatorul XFactor UK, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului XFactor, dar si pe juratii Gary Barlow si Nicole Scherzinger.

"În vizita asta ne-am dat seama că nu suntem foarte diferiți de ei. Concurenții noștri nu sunt diferiți de ai lor, scena lor e perfect comparabilă cu a noastră, însă mi se par un pic mai organizați. M-a impresionat felul condensat și scurt în care se exprimă jurații, nu lungesc explicațiile, vorbesc la subiect, dau un sfat, dacă au de dat, dacă nu, se abțin", spune Dani.

Superstarurile Robbie Williams și Celine Dion au fost invitații ediției la care au participat Răzvan și Dani, fiecare dintre ei interpretând doar câte o piesă. "Cu Celine Dion am crescut, arată impecabil. Iar Robbie, cu band, cu alămuri, cu cvartet, pe o scenă mică, live, mi s-a părut impresionant. E o experiență să-l vezi cântând la zece metri de tine", a mai spus Dani. Și a continuat: "Nu am crezut că, la nivelul ăsta, poți aduce un artist atât de mare, într-un show, doar pentru o singură piesă".

Răzvan și Dani vor prezenta, din 24 noiembrie, Galele X Factor live, numai la Antena 1!


 
 
Loading...
Citeste tot despre: