Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au avut o nouă rundă de discuţii în contradictoriu prin telefon, în emisiunea "Acces direct" de la Antena 1, după show-ul de la Capatos de marţi noapte.


Au început prin a vorbi despre procesele pe care le are Adriana Bahmuţeanu cu firma unde a fost angajată şi au ajuns în cele din urmă la familie.

"Te rog să o suni pe mama să-i ceri scuze", a spus Bahmu. "Hahaha, ce simpatică eşti! Cum poţi să mă obligi s-o sun pe mă-ta? O sun când vreau eu. Am sunat-o azi şi i-am spus textual că atunci când mai are o problemă, să nu mai apeleze pe mine, că n-a ştiut să-şi educe fata. Să apeleze la Capatos şi la trustul lui Voiculescu", a replicat Prigoană, supărat că soţia lui a fost la "Un show păcătos" în seara anterioară. "Acasă noi nu avem aceste discuţii pentru că nu vreau să afle copiii. I-am spus în repetate rânduri că dacă are o problemă cu vreo firmă, să se ducă în instanţă. Nu are ce vorbi cu mine! Eu chiar m-am bucurat că-şi recuperează banii, pentru că putem merge în vacanţă cu copiii".

Omul de afaceri a mai spus că vor sărbători Crăciunul ca o familie unită, în ciuda ieşirilor la televizor ale Adrianei.

"Vom fi cu toţii, mai puţin părinţii tăi. Eu i-am tot chemat până acum, de zece ani, şi tu ai avut o problemă cu tatăl tău. Ei au fost mereu bine veniţi în casa mea... a noastră", s-a adresat el lui Bahmu, după care a vorbit cu Simona Gherghe.

În opinia lui, discuţiile pe care le au la televizor nu influenţează atmosfera din familei: "Nu este nicio tensiune, e o impresie greşită. Vom avea nişte sărbători foarte fericite. Vine Crăciunul, stăm în jurul bradului, o să avem cadouri... Am plătit 7.000 de euro pentru Revelion la Sinaia".

"Eu sunt fericit. Fericirea Adrianei e problema ei. Eşti fericit atunci când eşti sănătos, întrebaţi orice om bolnav. Eu sunt fericit deoarece copiii sunt perfect sănătoşi", a mai spus el.

"Eu nu sunt fericită. Dar despre fericirea mea conjugală aş vrea să discut în particular cu Prigoană".

"Cum, nu vrei să afle toată lumea? Dar te rog să ma iluminezi!", a ironizat-o omul de afaceri.

Discuţia a fost încheiată de Simona Gherghe, după aproape o oră.

EXCLUSIV Bahmu și Prigoană, în pragul unui nou divorţ. «E păcat că am ajuns în situația asta»


Loading...