A fost mut, la propriu, o perioadă de aproape trei săptămâni. Asta l-a adus în pragul disperării. N-a avut voie să scoată nici un sunet şi a comunicat cu familia şi cu prietenii doar prin SMS-uri şi e-mail-uri.


Aşadar, chin, nu glumă... Mai ales că n-a avut voie să-şi mişte nici măcar buzele! Dar ce nu face Smiley (29 de ani) de dragul muzicii?

Ei bine, s-a aflat în pauză vocală, care va lua sfârşit săptămâna aceasta.

CLIIMA20120924_0098_1.jpg

În această seară, Smiley revine la „Vocea României”, de la PRO TV (20.15)

Smiley a avut atât de multe concerte de la începutul anului până acum, că le-a pierdut şirul, dar şi vocea lui a avut de suferit şi a cerut o pauză.

„În general, după perioade foarte aglomerate, în care vorbeşti sau cânţi mult, e indicată o pauză vocală", ne-a declarat cântăreţul.

Care a avut de furcă din cauza interdicţiei de a vorbi: „E un exerciţiu psihic foarte greu... nu numai că nu am voie să scot nici un sunet, dar nu am voie nici să mişc buzele! Pentru muzică trebuie să faci sacrificii. Mie, în perioada aceasta, nu-mi scapă nici un sunet, dar săptămâna aceasta revin", ne-a declarat solistul.

Smiley e unul dintre cei 4 antrenori din emisiunea „Vocea României", al cărei nou sezon revine, în această seară, la PRO TV, de la ora 20.15.

Lupta nu se dă doar pe scenă, între concurenţi, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu.

Cei patru antrenori scot „artileria grea" şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: