În urmă cu patru luni, familia lui Mihai Petre, juratul de la "Românii au Talent" s-a mărit cu încă un membru. Pe 12.12.2012, micuţa Catinca Petre a venit pe lume, schimbând total viaţa părinţilor ei. Elwira Duda, soţia lui Mihai, a fost invitată în platoul Poveştirilor Adevărate. Dansatoarea a dezvăluit amănunte din viaţa ei de familie şi a povestit cum s-au adaptat la statutul de părinţi.


Elwira şi-a amintit cât de frică îi era în perioada în care era însărcinată şi câte griji şi-a făcut cu privire la rolul de mamă pe care urma să îl primească.

"Când eram însărcinată, nu îmi era frică de naştere, ci de ce am să fac apoi cu ea. În tot timpul ăsta, am tot citit. Când am ajuns acasă, nu ştiam ce să fac cu ea, de ce plânge. A venit mama şi m-a aşezat pe un fotoliu şi a început să îmi explice. Prima baie i-am făcut-o cu doamna doctor", a declarat aceasta.

Soţia lui Mihai Petre a mărturisit că soţul ei este mult mai curajos decât ea, în ceea ce o priveşte pe cea mică.

"Mie îmi era frică. Mihai era foarte curajos. Din prima clipă când s-a născut, a luat-o în braţe, s-a jucat cu ea. Nu avea nicio teamă. Când eu nu ştiam cum să îi pun picături, cum să îi fac băiţă, el voia imediat să facă toate lucrurile astea", a recunoscut Elwira.

Aceasta a declarat că îşi doreşte să mai aibă copii şi că abia aşteaptă să devină mamă din nou. "Normal că ne mai dorim copii. Cel puţin doi sau trei. Abia aşteptăm să devenim părinţi din nou".

 
 
Loading...