L-a înşelat, dar se pare că va rămâne cu averea! Reporterii Click! s-au deplasat, ieri, la Crevedia, acolo unde Sylvia şi Andrei Ştefănescu şi-au făcut o vilă impozantă, în mijlocul câmpului.


Acasă nu era însă decât mama solistului, care ne-a dezvăluit, de după uşă, că locuinţa îi va rămâne în totalitate soţiei infidele.

După o căsnicie care a durat trei ani, cântăreaţa Sylvia (25 de ani) şi Andrei (34 de ani) din trupa Alb Negru şi-au spus "Adio", săptămâna trecută, din cauză faptului că blonda a călcat strâmb! Sylvia şi-a făcut de cap cu manechinul Iulian Demeter (20 de ani), pe care l-a ales să joace în ultimul ei videoclip "Feel in Love".

Asta însă avea să ducă până la urmă la divorţul de soţul Andrei, care i-a descoperit amantlâcul prin intermediul unor detectivi particulari. Acum, cei doi nu mai suportă, se pare, să mai dea ochi unul cu celălalt. Tocmai de aceea, mai dau pe la vila lor din Crevedia doar noaptea târziu, când se refugiază în dormitoare separate.

Reporterii Click! s-au deplasat, ieri, la locuinţa celor doi, doar-doar vor reuşi să-i întâlnească. Vila albă, aşezată fix în mijlocul câmpului, părea a fi părăsită. În jur, nici ţipenie de om, căci nu există nici o altă construcţie în vecinătate, casa fiind ridicată în pustietate. Doar câţiva câini mârâiau agresiv şi săreau amenininţători la roţile maşinii.

N-a fost nevoie să încercăm să-i potolim, căci de după uşa de la intrarea vilei şi-a făcut apariţia cineva. Era mama lui Andrei, cu care am reuşit să încropim un dialog.

"Băiatul meu nu e acasă. A plecat foarte de dimineaţă şi se întoarce abia după miezul nopţii. De regulă, de când cu scandalul divorţului, evită să mai stea pe aici. Iar ea nu ştiu unde s-a dus, nici nu mă interesează programul ei. Cert e că nu e nici ea acasă", ne-a spus femeia.

Mama solistului ne-a mărturisit că a avut relaţii foarte bune cu nora ei, până la scandal, dar nu se pune problema ca Andrei şi Sylvia să se mai împace vreodată: "Nici vorbă. Vor divorţa şi asta e. Eu cu ea voi păstra o relaţie civilizată, pe cât se poate. Însă doar atât".

Casa valorează 200.000 €


Andrei şi familia lui sunt decişi să nu mai audă de Sylvia, aşa că vor renunţa fără resentimente la casa care este, de fapt, în acte, pe numele cântăreţului şi valorează 200.000 de euro.

Ei îşi vor face bagajele cât de curând. "Am hotărât să plecăm noi de aici şi să rămână Sylvia. O să ne dea diferenţa de bani. Vrem să ne mutăm de aici cât mai repede", a mai declarat mama componentului trupei Alb Negru.

Mai citește:

Sylvia: «Consider că nu am pierdut niciun prieten»

Sylvia are amant de astă vară!

Mama lui Andrei de la Alb Negru: «Am crezut că Sylvia nu e o piţipoancă. M-am înşelat»


Loading...
Citeste tot despre: