Dana Bartzer şi Dan Creimerman au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, melodiile lor făcând furori în anii 90. Cei doi au renunţat însă la scenă în urmă cu aproape 20 de ani şi s-au dedicat familiei şi studioului de înregistrări pe care îl deţin.


Miercuri după-amiază, Dana şi Dan au fost invitaţi pe canapeaua lui Cătălin Măruţă şi au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Cei doi au povestit care este secretul care i-a ţinut uniţi atâţia ani.

"În 25 de ani de căsnicie au fost şi momente frumoase, dar şi momente mai puţin plăcute. Nu e vorba despre probleme în viaţa noastră ca familie, ci probleme care vin inerent, o dată cu trecerea timpului. Astea fac parte din viaţă", a spus Dan Creimerman.

Dana şi Dan sunt neschimbaţi după 25 de ani de căsnicie

CLIIMA20130516_0188_1.jpg

Dana şi Dan sunt neschimbaţi după 25 de ani de căsnicie (captură: PRO TV)

Acesta a făcut şi o dezvăluire incendiară din relaţia cu frumoasa lui soţie, făcând public modul în care o alintă pe Dana de când au spus "DA" în faţa Ofiţerului Stării Civile.

"Dana este stăpâna mea. Câteodată este bine să ai stăpân şi să fii sclav. Eu mă străduiesc foarte tare să îndeplinesc dorinţele stăpânului şi, dacă el e fericit şi eu sunt fericit. Îi spun în fiecare dimineaţă stăpânului că îl iubesc", a mărturisit artistul.

Cei doi au vorbit şi despre planurile lor de viitor, despre o posibilă reîntoarcere la muzică. "Noi cântăm în ultima vreme cu copiii noştri, Boris şi Robert. Serăm că vom reuşi să facem şi ceva în această formulă, un fel de Creimermans. Am lucrat foarte mult la studioul nostru", a povestit Dana Bartzer.
 
 
Loading...