Cântărețul are parte de clipe șocante după ce nevasta și fiul său au fost implicați într-un grav accident rutier produs miercuri seară, în zona Răzoare, din Capitală.


UPDATE ORA 12.00 Soţia cântăreţului, Gina, este în afara oricărui pericol. Apropiaţi ai familiei au declarat pentru Click! că femeia urmează să fie externată, având contuzii minore care nu necesită supraveghere medicală.

UPDATE ORA 9.31. „Copilul este internat în secţia Ortopedie. Este conştient şi nu este conectat la aparate. Deocamdată, se fac investigaţii medicale, radiografii şi computer tomograf", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, dr. Raluca Alexandru.

Un tramvai şi un taxi au fost implicate într-un accident produs în zona Răzoare din Bucureşti, în urma căruia patru persoane au fost rănite - şoferul autoturismului şi trei pasageri ai acestuia, între care un copil - toţi fiind transportaţi la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU. Copilul rănit are vârsta de 8 ani şi a fost dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar ceilalţi răniţi sunt două femei de 30 de ani şi şoferul taxiului, scos din maşină după intervenţia echipajelor de descarcerare. În accident au fost implicate un tramvai al liniei 11 şi un taxi intrat pe linia vehiculului RATB. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră, SMURD şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Sursă: Ring


 
 
Loading...
Citeste tot despre: