Roxana Nemeş, iubita lui Radu Groza şi unele dintre cele mai sexy cântăreţe din România, a debutat în showbiz pe vremea când avea doar 16 ani, având o apariţie în clipul formaţiei Activ, realizat pentru piesa «Lucruri Simple».


Pentru a ajunge în clipul celor de la Activ, Nemeş a participat la un concurs de interpretare, organizat chiar de componenţii trupei.«Frumos! Pacat ca acum nu se mai produce si nici nu se mai asculta asa ceva!!!»,
a scris Nemeş pe pagina personală de Facebook, în dreptul clipului care i-a stârnit atâtea amintiri.

Odată cu trecerea timpului, Roxana Nemeş a suferit o chimbare destul de mare, ajungând bomba sexy de azi.

Cariera Roxanei Nemeş a explodat însă atunci când a pozat pentru «Fata de la pagina 3», în Click!, în anul 2008. Atunci focoasa blondă şi-a etalat sânii imenşi fără niciun fel de inhibiţii, lucru care cu siguranţă i-a stârnit interesul lui Radu Groza, actualul ei iubit.

CLIIMA20100902_0165_1.jpg

Roxana, fata de la pagina 3

Cei doi au ajuns un cuplu abia în 2011, având în vedere că lui Groza i-au trebuit trei ani pentru a o da uitării pe Adina, solista trupei Heaven, care i-a fost alături o bună bucată de vreme.

Însă, în 2011, Roxana Nemeş şi Radu Groza au făcut publică relaţia lor iar de atunci blonda s-a bucurat de o ascensiune continuă. La acea vreme, Roxana şi Radu Groza se ştiau deja de ani buni, însă nu se aşteptau să formeze vreun cuplu vreodată.

„Ne ştim de câţiva ani, iar acum ne-am redescoperit. Nu ştiu cine a făcut primul pas, a venit de la sine. Ne iubim, ne înţelegem foarte bine, avem foarte multe lucruri în comun. Nici noi nu ne aşteptam să fim împreună. Nu simt diferenţa de vârstă, de 15 ani, uneori Radu este mai copil decât mine", a declarat atunci Roxana, pentru Click!


VIDEO

 
 
Loading...