Paul Ciuci, solistul trupei «Compact», a dorit să dea câteva explicaţii la scurt timp după ce formaţia s-a despărţit de Adrian Tincă (Coco -n.r.), cel care a activat pe postul de basist o bună perioadă de timp alături ei.


Pentru a face lumină cu privire la speculaţiile potrivit cărora despărţirea lor ar fi fost una cu scandal, Paul Ciuci a vorbit despre noua formulă a trupei dar şi despre aportul adus de Coco trupei Compact, pe perioada colaborării dintre ei.


«Din moment ce eu şi Coco am convenit de comun acord ca motivele plecării lui să fie "de ordin strict personal", lucrurile, în ceea ce mă priveşte, vor rămâne aşa.

Nu suntem, nici eu, nici Leluţ (toboşarul trupei-n.r.), circari şi nici mahalagii, şi nu ne place să ne spălăm lucrurile în public, căutând doar publicitate ieftină şi cu orice preţ!

Totuşi, nişte precizări sunt necesare:

Coco nu a ajutat la renaşterea Compact. Trupa avea nevoie de un basist după dispariţia tragică a lui Teo Peter, aşadar venirea lui a fost o alegere pe care eu am facut-o din motive evidente pentru continuarea activităţii noastre.

Coco este un foarte bun tehnician. Aşa-zisa “îngrădire a libertăţii sale de exprimare artistică" este forţată. El poate să cânte ce vrea şi cum vrea.

Nu este singurul care şi-a făcut un proiect muzical personal. Aici poate dovedi că nu este numai un bun tehnician, ci şi un priceput aranjor şi compozitor!

Timp de nouă ani el a făcut turnee în întreaga lume datorită faptului că a fost membru al Trupei Compact şi nu ca proprietar al unei instalaţii de sonorizare! Fără alte comentarii!

Pot doar să mai spun că, în acest moment, agenda de lucru a trupei Compact este plină: concerte, repetiţii şi studio, în curând încă două piese noi pe care le vom înregistra. “Zâmbetul din ochii tăi” este un cântec nou, care deja a fost primit extraordinar de bine de public.

Pe de altă parte, nu cred că cineva poate crede că noul basist ar putea fi mai slab profesional decât cel care a plecat din trupă.

Alex Miu a fost ales ca basist al trupei Compact după ce, în urma anunţului dat, s-au prezentat la probe foarte mulţi instrumentişti talentaţi. Aşadar, şi la noi schimbarea a fost benefică şi evident am făcut alegerea cea mai bună!

Până la urmă valoarea unei trupe în timp este dată de publicul care îi cântă sau nu cântecele, de modul profesionist în care aceasta apare în public şi nu de declaraţiile date în ziare sau reţele de socializare, unde like-uri contrafăcute îţi satisfac pe moment vanitatea», a spus Paul Ciuci.

VIDEO


 
 
Loading...