Zina Dumitrescu a vorbit pentru prima oară despre viaţa pe care a dus-o în azilul de lux, din apropierea Capitalei.


«Mama Zina» a fost dusă de fiul ei, Cătălin Negreanu, într-un centru de îngrijire de lux, din apropierea Bucureştiului, chiar înainte de sărbători.

"Mă simt foarte bine, este grădină, avem şi o piscină. Mai trebuie să urmez un tratament stomatologic şi probabil apoi voi pleca. E foarte ok aici, acasă nu îmi mai plăcea, aveam nevoia să mai schimb ceva. Mă simt aici ca într-o vacanţă. De altfel, după ce o să plec de aici, probabil voi pleca în Germania", a spus Zina, într-un interviu telefonic la Acces Direct.

"Cel mai frumos moment din viaţa mea a fost când l-am născut pe Cătălin, iar cel mai greu când mi-am pierdut soţul. El era şi soţ, frate, prieten, era totul. Nu am avut nicio tentativă de sinucidere. Eu sunt o fire puternică, nu mă gândesc la aşa ceva", a mai spus Zina.

Creatoarea a mărturisit că duce o viaţă liniştită la azil: "Într-o zi obişnuită, mă plimb, mănânc, citesc, mă uit la Tv".

Întrebată ce a simţit când a văzut la TV tot felul de oameni care şi-au exprimat opiniile vizavi de ea, Zina a spus: "I-am dispreţuit pe cei care şi-au dat cu părerea despre mine".

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

 
 
Loading...
Citeste tot despre: