Alina e o tânără care şi-a început de curând viaţa sexuală. Dar nu simte nici o plăcere, deoarece are dureri. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!


“Bună, Ioana. Numele meu este Alina şi am 20 de ani. Mi-am început viaţa sexulală de aproximativ o jumătate de an şi trebuie să-ţi mărturisesc că nu este aşa cum mi-am imaginat. Nu numai că nu simt nici o plăcere în timpul actului sexual, dar am şi unele dureri la fiecare penetrare. Sau poate din această cauză nu simt plăcere. Care crezi că este cauza? Am apelat la tine, deoarece la medic îmi este ruşine să mă duc. Te rog mult să-mi dai un sfat. Ce trebuie să fac?”

Dragă Alina, îţi voi răspunde cu cea mai mare responsabilitate la scrisoare şi îţi voi aduce nişte argumente, care să te determine să-ţi schimbi puctul de vedere vis-a-vis de viaţa sexuală. Perioada de început a vieţii sexuale trebuie să fie una specială pentru o femeie şi de aceea se recomandă, ca primul bărbat să fie o persoană de încredere, tandră şi afectuoasă şi să ştie ce trebuie să-i facă unei femei, ca ea să se relaxeze şi să se bucure aşa cum trebuie de actul sexual. Multe femei au reţineri la începutul vieţii sexuale, din cauza experienţelor povestite de prietene, cum că actul sexual nu ar fi ceva plăcut, chiar dureros.

Într-adevăr, poate fi aşa în situaţia în care asimilăm informaţii greşite şi cel mai important lucru este că nu întotdeauna ne şi alegem partenerul potrivit. Sfatul meu este să fi mai relaxată, să priveşti actul sexual, ca pe ceva firesc în viaţa fiecarei persoane, iar elementul esenţial îl constituie chiar partenerul potrivit, care să ştie cum să se comporte. El trebuie să fie afectuos cu tine, să-ţi descopere zonele erogene, să te sărute cu senzualitate, să te excite, să te facă să-ţi doreşti momentul penetrării şi să nu-ţi fie teamă de acest lucru.

Dacă simţi o durere uşoară e bine ca el să se oprească puţin şi să te alinte în continuare, iar ingredientul perfect pentru a elimina starea de încordare este sexul oral pe care partenerul trebuie să ţi-l facă şi în acest fel vei experimenta senzaţii noi despre care nici nu-ţi poţi imagina că există. Trebuie să avem curaj să experimentăm relaţii noi până găsim partenerul potrivit şi să nu ne complacem în relaţii nesatisfăcătoare doar de dragul de a avea un partener de viaţă lângă noi.  

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.00, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro

 
 
Loading...