Pentru a cuceri un bărbat, chiar de la prima întâlnire, orice femeie ar trebui să știe că felul în care se prezintă în fața lui contează foarte mult. Trebuie să știi să impresionezi în modul cel mai plăcut, dacă vrei ca el să-și dorească să aibă o relație cu tine.


Aşadar, dacă tipul pe care-l placi te-a invitat în oraş şi a decis să aveţi o întâlnire, trebuie să ţii cont de câteva aspecte foarte importante.

Nu vorbi despre fostele relații

Niciodată la prima întâlnire nu este recomandat să vorbești despre fostele relații. Vechii parteneri de viață nu trebuie aduși în discuție, fiindcă este posibil să-i creezi disconfort bărbatului cu care te-ai întâlnit. Discuțiile trebuie să fie banale, fără nici un fel de aluzie la problemele și dezamăgirile din trecut. Poți, într-adevăr, să fii o carte deschisă și să vorbești despre relațiile anterioare, să povestești eșecurile în dragoste, doar după ce a mai trecut timpul și îți cunoști iubitul mai bine.

Nu întârzia

Femeile trebuie să se lase aşteptate, spune o vorbă din bătrâni, dar acest lucru nu este valabil şi la o primă întâlnire. Dacă vei întârzia, potenţialul partener va crede că eşti neserioasă, ceea ce multora nu le place. Timpul este preţios pentru toată lumea. Aşadar, nu-l lăsa să te aştepte. Este mai bine să ajungi cu câteva minute mai devreme, decât mai târziu.

Nu te juca pe telefon

Te-ai dus la acea întâlnire pentru a petrece timpul cu un bărbat care îţi place. Timpul trebuie folosit în favoarea ta, deoarece trebuie să afli cât mai multe despre el, să începi să-l cunoşti. Dacă stai cu telefonul în mână, doar veţi pierde vremea. În plus, acest lucru îi va arăta lui că nu eşti interesată prea mult de persoana lui.  

 
 
Loading...