Cu siguranţă vă întrebați ce își doresc cel mai mult bărbaţii în pat. Ei bine, aflați că reprezentanții sexului puternic vor să se bucure de cât mai multă activitate sexuală și să își pună mai des în practică fanteziile sexuale.


Există tot felul de dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună partenerelor de viață, de frică să nu fie judecați greșit. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. Așa că femeile ar trebui să lase la o parte inhibițiile și împreună cu partenerul de viață să se bucure de noi experiențe sexuale.

1. Să facă ceva interzis

Conform unor studii, din ce în ce mai mulți bărbați sunt foarte interesați de sexul anal. Însă le este teamă să își exprime această dorință de frică să nu își supere partenerele de viață. Dacă știți că iubiții voștrii își doresc acest lucru și sunteți pregătite să vă bucurați și de o astfel de experiență, atunci puteți prelua inițiativa și să le sugerați acest lucru. Cu siguranță îi veți surprinde plăcut.

2. Să li se facă mai mult sex oral

Într-adevăr, există o categorie de bărbați care se declară nemulțumiți de faptul că partenerele de viață nu le oferă atât de mult sex oral pe cât și-ar dori. Dacă vreți să știți după ce lucruri tânjesc bărbaţii în pat, aflați că aceștia vor să li se facă mai mult sex oral. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligație, știind că acest lucru îi excită. Însă, ei și-ar dori ca acestea să le dea de înțeles că le place ceea ce fac, că se simt bine și nu se grăbesc pentru a termina cât mai repede.

3. Să li se vorbească deocheat

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, ei își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, femeile ar trebui să fie mai curajoase, să lase rușinea la o parte și să le vorbească mai deocheat partenerilor în intimitate. Acest lucru îi excită pe cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic.

4. Să-și pună în practică mai des fanteziile sexuale

În orice relație de lungă durată, sexul poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din când în când să mai schimbați câte ceva în viața voastră intimă, să veniți cu tot felul de idei care să vă condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multă înțelegere și comunicare. De exemplu, bărbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj să vorbească cu partenerele de viață de frică să nu fie judecați și, din acest motiv, tânjesc după ele.

 
 
Loading...