Dacă afli că partenerul de viaţă te înşală, nu este cazul să disperi sau să te învinovăţeşti. Bărbații sunt infideli din mai multe motive, iar de cele mai multe ori acestea nu țin neapărat de parteneră. Iată care sunt cele mai cunoscute motive pentru care bărbaţii înşală.


1. Este dependent de sex

Sexul poate fi o formă de eliberare, dar și de dependență. Unii bărbați apelează nestăpânit la contactul sexual din rațiuni ce țin de psihologia lor. Astfel de cazuri sunt reale și pot fi comparate cu dependența de droguri sau de alcool. Oricât ar încerca să se stăpânească, acești bărbați sfârșesc prin a trăda încrederea jumătății lor.

2. Este nesigur pe ceea ce poate să facă în pat

De cele mai multe ori, bărbații înșală deoarece nu au încredere în ei. Anumite complexe i-au făcut sau îi fac să se simte nesiguri de aspectul lor sau de aptitudinile din pat, și de aceea încearcă să compenseze prin cât mai multe cuceriri. Orgoliul trebuie hrănit într-un mod sau altul, iar lista mare de femei care i-au trecut prin pat poate să îi ajute să umple golul interior.

3. A intervenit rutina

Atunci când lucrurile din dormitor devin plictisitoare, este posibil ca perechea ta să simtă nevoia de a-și satisface fanteziile alături de o femeie mai deschisă, care să îi înțeleagă dorințele. Acesta este un motiv comun pentru care bărbații înșală și este încurajat de problemele de comunicare, nu de faptul că nu te iubește.

4. Vrea să se răzbune pe parteneră

Unii bărbați trădează și pentru a se răzbuna pe partenerele lor. Indiferent cu ce i-ai greșit, acum va avea grijă să suferi la fel de mult, cu ajutorul altei femei. Îți arată cum ai distrus relația și cum l-ai îndepărtat de tine, prin comportamentul tău.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: