Există în lumea asta practici sexuale pe care nici nu putem să ni le închipuim. Cum sexul la prima întâlnire a devenit ceva banal, m-am gândit să vă dau câteva exemple de fantezii erotice cu sex extrem.


Iată care sunt unele dintre cele mai interesante fantezii erotice cu sex extrem!

Fantezii erotice cu sex extrem: 1. Sexul în locuri publice

Poate fi considerată una dintre acele fantezii erotice cu sex extrem. Pe cât de periculoasă este pe atât de excitantă poate fi dacă este pusă în practică. Atât femeile, cât şi bărbaţii sunt excitaţi la gândul că cineva îi poate surprinde într-o poziţie compromiţătoare, total expuşi. Însă, înainte de a face acest pas, pe lângă distracţie, trebuie să vă gândiţi şi la riscurile la care vă expuneţi. Spontaneitatea şi lipsa de inhibiţii sunt lăudabile, dar situaţia în care sunteţi v-ar putea lăsa cu un gust amar, dacă nu sunteţi precauţi.

Fantezii erotice cu sex extrem: 2. Sexul pe o stâncă

Sexul pe o stâncă în mijlocul naturii poate fi o experienţă absolut de neuitat, dar şi extremă. În timpul unei drumeţii, mai ales dacă afară este cald, tu şi partenerul vă puteţi întinde o pătură şi beneficia de o partidă de sex de zile mari.

Fantezii erotice cu sex extrem: 3. Sex oral pe o bancă în parc

Este una dintre cele mai fascinante, dar şi periculoase fantezii erotice cu sex extrem. Cuplurilor le trec deseori prin cap această fantezie, în special acelor cupluri nonconformist care nu au nici o problemă dacă ar fi surprinşi în cele mai intime momente. Se pare că tot mai multe persoane visează ca măcar o dată în viaţă să aibă parte de un sex oral stand pe o bancă în parc.

Fantezii erotice cu sex extrem: 4. Sex sado-maso

Indiferent care ar fi rolul pe care ţi-l asumi în cadrul partidei de sado-maso, trebuie să ţineţi cont neapărat de nişte lucruri, dacă vreţi să aveţi parte de o distracţie erotică reuşită. O partidă de sex sado-maso presupune includerea în preludiu a bondajului şi a raportului dominare – supunere, prin care unul dintre parteneri dictează celuilalt ritmul şi îl pedepseşte, fără să întâmpine nici o rezistenţă din partea celui supus.

Fantezii erotice cu sex extrem: 5. Urinarea pe partener

Din ce în ce mai multe cupluri care vor să experimenteze sexul în toate ipostazele nu au nici o problemă în a pune în practică toate acele fantezii erotice cu sex extrem şi aici ne referim la urinarea pe partener. Se excită în momentul în care urinează pe cineva sau când îi văd pe alţii că urinează. În anumite cazuri acest lucru implică şi consumarea urinei.

 

 
 
Loading...