Trebuie să ştiţi că există alimente care sporesc pofta de sex. Acestea, dacă sunt consumate în mod constant, pe lângă aportul pe care îl aduc sănătăţii, au darul de a îmbunătăţii viaţa sexuală. Și rezultatele se vor simți din prima zi, iar partenerul de viață îți va fi recunoscător.


Iată câteva alimente care sporesc pofta de sex şi care merită consumate, mai ales atunci când știi că ai de gând să arăți cât de bun sau cât de bună ești în dormitor....

Alimente care sporesc pofta de sex: 1. Ciocolata

alimente_care_stimuleaza_pofta_de_sex_-_ciocolata_mare.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Ciocolata este printre cele mai cunoscute alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

Acest minunat desert a fost asociat dintotdeauna cu sexul. Consumul de ciocolată sporeşte dorinţa de a face sex şi stimulează producerea de serotonină, un hormon responsabil cu instalarea stării euforice. Nu ezitaţi să consumaţi ciocolată înaintea unei partide de sex, fiindcă este unul dintre acele alimente care sporesc pofta de sex. Mai mult, datprită aportului caloric ridicat, îți oferă energia necesară, pentru a fi cât mai dinamic, cât mai activ în așternuturi.

Alimente care sporesc pofta de sex: 2. Bananele

femeie_banana_fruct_2_shutterstock_3629143.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Bananele sunt considerare stimulente erotice şi sunt printre cele mai cunoscute alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

Acestea sunt considerare a fi adevărate stimulente erotice, adică alimente care sporesc pofta de sex, datorită aspectului falic (reprezentarea membrului viril, n.r.). Bananele sunt bogate în potasiu şi vitamina B, elemente nutritive atât de necesare pentru producerea de hormoni sexuali. Dacă vei avea o dietă bogată în banane, partenerul de viață îți va fi recunoscător.

Alimente care sporesc pofta de sex: 3. Avocado

alimente_care_stimuleaza_pofta_de_sex_-_avocado.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Avocado: Unul dintre cele mai gustoase alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

Acest fruct este o sursă bogată de vitamina E. El ajută corpul pentru a produce mai mult testosteron, estrogen şi progesteron. Aceşti hormoni circulă prin sânge şi stimulează răspunsul sexual, cum ar fi lubrifierea zonei intime feminine şi o receptivitate mai mare a zonei clitoridiene. Avocado este unul dintre acele alimente care sporesc pofta de sex şi care merită consumat.

Alimente care sporesc pofta de sex: 4. Stridiile

alimente_care_stimuleaza_pofta_de_sex_-_stridii.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Stidiile intră în categoria alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

De multă vreme, acest aliment este considerat afrodiziac. Stridiile conţin substanţe care stimulează eliberarea testosteronului şi a estrogenului, hormon important în creşterea libidoului. Deci, stridiile fac parte din categoria alimente care sporesc pofta de sex.

Alimente care sporesc pofta de sex: 5. Fisticul

alimente_care_stimuleaza_pofta_de_sex_-_fistic.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Fisticul este unul dintre acele alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

Şi fisticul face parte din categoria acelor alimente care sporesc pofta de sex. Acesta asigură organismului aportul de grăsimi mono-saturate, zinc şi alţi nutrienţi ce influenţează dorinţa sexuală. Este un aliment gustos şi sănătos, care poate fi consumat oricând, cu plăcere. Este recomandat să fie servit crud, pentru a nu-i diminua din efectele benefice.

Alimente care sporesc pofta de sex: 6. Morcovii

tipa_plaja_morcov_shutterstock.jpg

Alimente care sporesc pofta de sex
Morcovii au proprietăţi afrodisiace şi face parte din categoria alimente care sporesc pofta de sex
Foto: Click!

 

Are proprietăţi afrodiziace atunci când este consumat crud, datorită uleiului volatil pe care îl conţine. Considerat un adevărat „elixir al dragostei”, morcovul era folosit de greci şi romani pentru a vindeca impotenţa masculină şi pentru a spori apetitul sexual. Şi în zilele noastre este considerat unul dintre acele alimente care sporesc pofta de sex.

 
 
Loading...